×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory dobíjacie

Položky 97 až 128 z celkom 1230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderlust

    Silikónová masážna hlavica na potešenie celého tela vrátane vagíny! Jeden jej koniec totiž slúži ako klasická hlavica, uvoľní napäté svaly, poláska klitoris a druhý koniec je potom dômyselne zahnutý vibrátor na príjemnú penetráciu. Vo svojom tele ukrýva 2 výkonné motory, ktoré spolu ponúkajú 49 rôznych kombinácií funkcií a rýchlostí.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Úplne diskrétne, ale zároveň super vzrušujúce! Chcete si trochu zablbnúť na verejnosti a užiť si sexi zábavu? Tento malý vibrátor sa postará o váš bod G a klitoris zároveň a bude vaším nezbedným tajomstvom. Ovládač môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku a nechať ho vybrať vám jeden z 10 vibračných režimov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    Chcete si užívať milovanie ešte intenzívnejšie? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude mieriť na bod G i klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.