×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory vagína 20 - 24,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Nechcete riskovať? Stavte na klasiku! Tento realistický vibrátor bude vašou obľúbenou pomôckou, kedykoľvek vašu myseľ ovládnu hriešne myšlienky. Jeho sexi dizajn v kombinácii s miernym zakrivením sľubuje naplnenie túžby, a to nielen vo vnútri vagíny, ale vďaka hrbolčekom tiež v oblasti klitorisu. Vyberajte si úroveň vibrácií pomocou otočnej časti a užívajte si dotyk hebkého silikónu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gene Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Geneho, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Geneho!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následného potešenia s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jeden z najobľúbenejších vibrátorov v rabbit štýle teraz v novom prevedení! INA 3 je vyrobený z hladučkého silikónu a poteší vás duálnou stimuláciou, ktorá bude zakončená nezabudnuteľným vyvrcholením. Vyberte si z 10 nádherných vibračných režimov a ponorte sa do vzrušujúceho vonkajšieho i vnútorného zážitku.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dámy, ešte ste si nevybrali? Dajte šancu tomuto fialovému elegánovi, ktorý bol vytvorený tak, aby potešil váš g-bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním a ponúka 10 vibračných režimov a 6 rýchlostí. Objavte podrobnosti a zamilujte sa!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.