×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory 3 - 3,9 cm vagína

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrátor v štýle králika s viacrýchlostnými vibráciami. Stimulujúce drážky a výrazný žaluď poskytujú maximálne potešenie. Prísavka znamená, že je možná aj zábava bez použitia rúk a že je hračka tiež kompatibilná s postrojmi. Bunny Deluxe je vodeodolný, a preto ho možno používať vo vani alebo sprche.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gene Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Geneho, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Geneho!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ives Pink

    Vyberáte si vibrátor a nemôžete sa rozhodnúť? S Ives nič nepokazíte, je to stávka na istotu! Bude totiž stimulovať vnútro vagíny aj klitoris, ponúkne vám 30 vibračných funkcií a hodvábne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Máte vybrané!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.