×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory hladký

Položky 161 až 192 z celkom 314

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Felix Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Felixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Felixa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Candy s tvarom a textúrou pre perfektnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružový králičkovitý vibrátor ukrývajúci v sebe mocné rotujúce guličky! Zažite doposiaľ nepoznané vzrušenie a nechajte sa unášať jedným orgazmom za druhým. Enchanted Bunny je váš nový erotický pomocník s jemným silikónovým povrchom, zabudovanou dobíjacou batériou a s 12 dobrodružnými funkciami. Užite si s ním jedinečnú duálnu stimuláciu a podľahnite nekonečnému uspokojeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zábavný, výkonný a cenovo dostupný, taký je Funky Love! Jeho tvar vám zaistí zmyselné dráždenie klitorisu aj vnútornej časti vagíny, kde sa dosť možno stretne s G-bodom. Je vyrobený zo 100% silikónu, takže je skvele hebký a príjemný. Vychutnajte si 4 vibračné režimy a 3 rýchlosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gene Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Geneho, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Geneho!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 314

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.