×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory hladký

Položky 193 až 224 z celkom 314

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ives Pink

    Vyberáte si vibrátor a nemôžete sa rozhodnúť? S Ives nič nepokazíte, je to stávka na istotu! Bude totiž stimulovať vnútro vagíny aj klitoris, ponúkne vám 30 vibračných funkcií a hodvábne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Máte vybrané!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Veľa zábavy za málo peňazí? A prečo nie! Aj cenovo dostupné hračky môžu byť kvalitné, rovnako ako tento vibrátor od ToyJoy. Funky Rabbit je zábavný, silný a má pôvabnú farbu. Disponuje stimulátorom klitorisu a vyrobený je zo 100% silikónu, ktorý je príjemný na dotyk. Vychutnajte si jeho 4 vibračné režimy a 3 úrovne rýchlostí.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následného potešenia s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Tento veľký králik zvládne veľa vzrušujúce neplechy! Zaujíma vás, čo všetko vie? Radšej ich niečoho podržte, jeho funkcie sú mocné. Disponuje funkciou prírazov, rotáciami a vibráciami aj v časti cieliacej na klitoris. Podľahnite 2 výkonným motorom a užite si všetku tú vášeň, ktorú vám táto luxusná hračka prinesie!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jeden z najobľúbenejších vibrátorov v rabbit štýle teraz v novom prevedení! INA 3 je vyrobený z hladučkého silikónu a poteší vás duálnou stimuláciou, ktorá bude zakončená nezabudnuteľným vyvrcholením. Vyberte si z 10 nádherných vibračných režimov a ponorte sa do vzrušujúceho vonkajšieho i vnútorného zážitku.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aika Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantné duálne stimulujúce vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aika premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií pre G-bod 10 funkcií vibrácií pre klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dámy, ešte ste si nevybrali? Dajte šancu tomuto fialovému elegánovi, ktorý bol vytvorený tak, aby potešil váš g-bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním a ponúka 10 vibračných režimov a 6 rýchlostí. Objavte podrobnosti a zamilujte sa!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Thick & Thrust

    Duálna stimulácia a dômyselné prirážanie a rozširovanie! Vaša vagína sa bude vznášať blahom a ťažko povedať, či budete ešte niekedy potrebovať muža... . Pohyby tejto hračky sú plynulé a premyslené presne tak, aby zasahovali tie správne miesta. Vďaka vodotesnosti si túto vášeň budete môcť užívať aj vo vani alebo v sprche.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 314

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.