×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory ružová

Položky 97 až 128 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Essenza Pink

    Najmocnejší nástroj pre vaše perfektné potešenie! Essenza vyniká jedinečnou funkciou prirážajúceho pohybu, ktorý vám umožní preskúmať vaše hlboké citlivé miesta. Silné vibrácie zaistia ohromne príjemnú vonkajšiu stimuláciu klitoris a keď to spojíte s vnútorným vnemom, je jasné, že nebeské orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Oh Pink

    Oh, oh, ohhhh áno! Ste pripravená na výkriky podobného typu? So Satisfyer Triple Oh sa sotva udržíte, je totiž maximálne všestranný! Poslúži vám na stimuláciu G-bodu, klitorisu a opačný koniec môžete použiť na masáž nielen intímnych miest, ale aj kdekoľvek na tele. Vydajte sa na vzrušujúci prieskum svojich erotogénnych zón.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Hľadáte nové spôsoby, ako si hrať v páre? Táto hračka vás prekvapí svojou multifunkčnosťou, ktorá nekladie žiadne medze vašej fantázii! Masturbátor, vibrátor, dvojitá penetrácia, teraz je možné všetko, čo si len zaumienite. Mäkké silikónové telo a v ňom ukryté tri motory dohromady tvoria dokonalý doplnok pre všetky páry nenásytné po vzrušení. Vychutnajte si ten pocit, kedy je možné úplne všetko!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved SomeBunny to Love Pink

    Hľadáte niekoho, kto vás bude milovať za všetkých okolností? Tento „králik“ je tým pravým! Je to nádherné stvorenie s 2 výkonnými motormi, s ktorými si oddáte úchvatné rozkoši. Realistický tvar, ružová farba a krémový silikón, to je kombinácia, ktorá sa postará o G-bod aj klitoris. Vyberte si z 9 rýchlostí a funkcií vibrácií a nezabudnite vyskúšať ani slasť bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Twenty G-Spot Vibe with Clitoris Sucker Pink

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný ružový vibrátor! Ponúkne vám 8 vibračných režimov a stimulátor klitorisu, ktorý bude vašu perlu slasti nasávať o 10 režimoch. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou striebornej a ružovej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Royals Divine Metellic Pink

    Každá kráľovná by si vybrala práve tento vibrátor! Je totiž naozaj nádherný (naživo ešte viac ako na fotkách), pýši sa nielen plyšovo hebkým silikónovým povrchom, schopnosťou duálnej stimulácie, ale aj jemným leskom. Čakajú vás s ním tie najlepšie orgazmy, o tom niet pochyb.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa Aura a jeho čaro spočíva v tom, že vášmu G-bodu poskytne silné vibrácie, zatiaľ čo tlakovým saním bude stimulovať klitoris. Okrem toho je flexibilný, ideálny na cesty a má hodvábne hebký silikónový povrch. Potešte sa, zaslúžite si to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Aphrodite Triple Vibrator Pink

    Aký vibrátor by si vybrala grécka bohyňa krásy a lásky Afrodita? Rozhodne ten, ktorý by sa postaral o všetky jej citlivé miesta rovnako ako táto hračka. Trojité orgazmy vďaka stimulácii klitorisu, G-bodu aj análiku a dva výkonné motory, to je kombinácia, z ktorej sa vám zatají dych. Preskúmajte 10 pulzujúcich funkcií a 4 rýchlostí vibrácií a zažite skutočné potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue and Pulse Wave Stimulator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Kura premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií a prírazov aj ramienko, ktoré sa neuveriteľne dráždia klitoris pulzácii. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Jingle Fiesta Vibrator Pink

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Zasiahne všetky vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik s Jingle Fiesta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Pink

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Sliper, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cotton s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najkrajšia a najelegantnejšia králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Magic Stick Pink

    Moderná doba so sebou prináša moderné erotické pomôcky, a práve medzi ne patrí aj tento luxusný vibrátor! Je vyrobený z prvotriedneho silikónu a disponuje pokročilou elektronickou technológiou. Je úžasne príjemný, mäkký a hebký a potešujúce. Vybavený je 3 silikónovými nástavcami pre cielenú stimuláciu, ktoré nepôjde zdolať. Doprajte si skutočnú slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Triple Pleasure Vibe Pink

    Viete, aký je pocit absolútnej extázy? Preskúmajte svoje možno doposiaľ nezmapované potešenie s týmto šikovným vibrátorom na diaľkové ovládanie. Predstavuje vstupnú bránu do sveta maximálne príjemných pocitov a uspokojí trojité pôžitkárske túžby. Jeho cieľom je postarať sa o klitoris, vagínu aj anál, a to súčasne!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue & Pulse Wave Stimulator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Kura premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií a prírazov aj ramienko, ktoré sa neuveriteľne dráždia klitoris pulzáciami. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk vyžaruje krásku, zábavu aj silu zároveň! Vibrátor Lively z ich rozkošnej kolekcie je na prvý pohľad luxusný a skvostný! Na druhý pohľad je duálny, takže poteší jednak vnútro vagíny, ale aj klitoris. K maximálnej spokojnosti prispeje aj dômyselné zakrivenie a funkcia otáčania zaistí neuveriteľnú stimuláciu G-bodu. Urobte si dobre tým najzmyselnejším spôsobom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.