×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory ružová

Položky 129 až 160 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sweet Smile Wiggling Rabbit Vibrator Pink

    Luxusná duálna stimulácia! Tento vibrátor od Sweet Smile má zamatovo mäkký silikónový povrch. Vyniká nielen svojim prekrásnym dizajnom, ale aj tým, čo vie. Ramienko pre klitoris vám ponúkne 10 vibračných režimov a zavádzajúca časť má pohyblivú špičku, ktorá sa kýva o 3 rýchlostiach a vibruje o 10 režimoch, čím dômyselne dráždi G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Light Pink

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Festival Vibe Almor Pink

    Festivaloví motýlikovia v bruchu kedykoľvek v roku! Tento hravý vibrátor vám ponúkne 10 vibračných funkcií od jemného šteklenia až po zemetrasenie rozkoše. Ukrýva v sebe výkonný motor s tichým chodom a jeho ergonomický dizajn úplne zaručuje duálne potešenie. Vychutnajte si dotyk hebučkého silikónu a užite si chvíľku, ktorú máte len pre seba.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu prítlačnú guľôčku a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys bunt. Rabbit Vibrator

    Farebný, intenzívny a inšpiratívne! Taký je tento výkonný Love bunt. vibrátor v štýle rabbit. Jeho rozkošné a trendové prevedenie poteší hlavne milovníčky ružovej farby. Má perfektný tvar s bacuľatou hlavou na dráždenie G-bodu a flexibilným vonkajším ramienkom na stimuláciu klitorisu. Je príjemne ľahký, pohodlne padne do ruky a hodvábny Soft Touch silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Stále si nemôžete vybrať? Ak vám záleží na našom názore, tak my rozhodne odporúčame tento nežne ružový vibrátor pre duálnu stimuláciu. Má lahodne baňatú hlavu, ktorá zasiahne vaše vnútorné erotogénne zóny zatiaľ čo menšie zakrivené ramienko sa postará o potešenie klitorisu. Dva výkonné motory vám ponúknu 10 vibračných funkcií, tak nečakajte a urobte si dobre!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý sa pohrá s vašim g-bodom. Ovládajte jeho funkcie sama alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia cez diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa Vám síce roztrasú cez stimuláciu g-bodu, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšiu časť vašej kvetinky, tak do toho – poďte lietať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55°C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Kiah Rabbit Pink

    Najlepšie vibrátory sú tie, ktoré sa postarajú o G-bod ao klitoris zároveň! Taký je aj tento Nubii Rabbit s úžasnou technológiou turbo boost, jemným zahrievaním a nádhernou textúrou. Ukrýva v sebe hneď 2 motory, ktoré vedia vibrovať o 3 rýchlostiach a 17 režimoch. Splňte si svoje erotické sny a užite s kvalitnou a luxusnou hračkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Julio Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Hľadáte kvalitný vibrátor na duálnu stimuláciu vašich citlivých miest? Zdá sa, že Julio by pokojne mohol byť tým pravým! Bude vás rozmaznávať vibráciami, masírovať váš G-bod alebo akékoľvek iné miesto na tele a nezabudne ani na klitoris. Ukrýva v sebe 2 silné motory a má pôvabný dizajn, ktorý je zároveň príjemne flexibilný a prispôsobí sa vášmu telu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Luigi Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Čo je potrebné pre ohromujúci orgazmus? Duálna stimulácia! A presne tu vám dopraje tento výkonný ergonomický vibrátor, ktorý bude absolútne rozumieť vášmu telu, jeho kontúram a tiež potrebám. Vibráciami sa bude venovať G-bodu a klitorisu zároveň a vám nezostane nič iné, že vplyvom dvojitej stimulácie podľahnúť extrémne intenzívnym orgazmickým zážitkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn MagnoliaPink Double Vibration & Suction Rabbit Pink

    Magnólia nie je len kvetina, ale je to aj táto šikovná erotická hračka. Zaujíma vás, prečo sa volá práve Magnolia? Má totiž na základni kvet, ktorý je vybavený sacou funkciou a nasaje váš klitoris o 3 rôznych režimoch, nie je to úžasné? A čo potom, keď pridáte vibrácie pre G-bod a pre klitoris!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Pink

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Magic Stick S1 Pink

    Moderná doba so sebou prináša moderné erotické pomôcky, a práve medzi ne patrí aj tento luxusný vibrátor v novej S1 verzii! Je vyrobený z prvotriedneho silikónu a disponuje pokročilou elektronickou technológiou. Je úžasne príjemný, mäkký a hebký a potešujúce. Vybavený je 4 silikónovými nástavcami pre cielenú stimuláciu, ktoré nepôjde odolať. Doprajte si skutočnú slasť!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife Adventure 2 Triple-Stimulation Vibe Pink

    Intimita rúca hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v stimulácii všetkých troch najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečné smyslné potešenie s Butterfly Kiss. Je to dobíjací pôvabný vibrátor, a poskytne vám dômyselnú stimuláciu a vďaka svojmu premyslenému tvaru zasiahne všetky citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy a to tak, že jeden za druhým!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Fraya Pink

    Fraya je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie prírazov a vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Elora Pink

    Elora je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie hlbokých dunivých vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Rabbit Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento duálne stimulačný vibrátor pre zacielenie na G-bod aj klitoris s 10 vibračnými režimami o 4 intenzitách. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Bunny Kisses Pink

    Pritúľte sa k tomuto úžasne hladkému vibrátoru a oddajte sa jeho 2 výkonným motorom. Jedine s ním zažijete naozaj intenzívne duálne potešenie a jeho baňatá hlava bude dráždiť G-bod, zatiaľ čo sa jeho ušká budú venovať klitorisu. Prispôsobte si vzor a rýchlosť vibrácií a láskajte sa pokojne aj v sprche alebo vo vani, vibrátor je vodotesný.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Objavte dvojnásobné potešenie s 2 použiteľnými koncami a 2 výkonnými motormi. Táto jedinečná hračka vás nikdy neprestane baviť. Je veľmi flexibilný az jednej strany vám ponúkne vibračné vajíčko az druhej strany stimulátor s poklepávajúcim bodom pre presnú a intenzívnu stimuláciu. Naplňte svoje najhlbšie túžby a pripravte sa na dokonale orgazmický zážitok sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Belle Rabbit Vibrator Pink

    To najlepšie pre G-bod a klitoris! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým polaská vaše intímne miesta zvnútra aj zvonku a dopraje vám intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Tarzan Vibrator Pink

    Tiež dávate svojim erotickým hračkám mená? S týmto vibrátorom nemusíte vymýšľať zložitosti, volá sa Tarzan. Je špeciálne navrhnutý pre dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň a ponúkne vám 10 omamných vibračných režimov, ktoré si môžete pokojne vychutnávať aj pri kúpeli, vibrátor je totiž vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Sassy Bunny Baby Pink

    Rada by ste si zaobstarali vibrátor, ktorý sa bude starať o vaše vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta? Predstavujeme vám Sassy Bunny! Vychutnáte si s ním dvojitú stimuláciu, zamilujete sa do jeho nežnej farby a podľahnete jeho okázalému dizajnu. Funkcia prírazov a poklepávania na klitoris vám iste iste vezme dych!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Pink Passion

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný králičie vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklepávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklepávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom mieri vibráciami na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Berry

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Pink Passion

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pink Dragon Pink

    Ružový, zvodný a pohľadný, taký je tento dračí prirážajúci vibrátor, ktorý sa nemôže dočkať, až sa s ním vydáte na dobrodružnú výpravu plnú vzrušenia. Jeho zakrivená hlava sa vie zmyselne naťahovať a otáčať a potom zase zmršťovať, čím vytvára dych vyrážajúce prírazy. K nim pridajte ešte vibrácie o 10 vzoroch a rýchlostiach a nechajte sa potešiť ako zvnútra, tak zvonku vďaka jazýčku na dráždenie klitorisu. Vlny rozkoše na seba nenechajú dlho čakať.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.