×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory vagína čierna

Položky 33 až 63 z celkom 63

  1. 1
  2. 2
  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Sólo potešenie alebo žeravá zábava s partnerom či partnerkou? Všetko je možné! Táto flexibilná hračka má na každom konci vibrátor, takže si každý z páru môže vziať jeden a hračku môžete zdieľať. Vložíte ho do vagíny alebo do análu? Oboje je správna voľba!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Všestranné potešenie a jedinečná elektro-stimulácia! Tento vibrátor disponuje ramienkom na stimuláciu klitorisu a okrem toho vás budete tešiť i elektro-stimulačnými pulzami. Jeho veľká hlava bude láskať G-bod a klitoris si užije vibrácie o 7 režimoch. Užite si dotyk hebkého silikónu, a hlavne všetky netradičné pocity spôsobené elektro-stimuláciou!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Snívate o nekonečných nociach plných neprekonateľného potešenia? Vibrátor TardeNoche vám milo rád bude robiť spoločnosti! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, takže je príjemne hodvábne jemný a mäkký. Najlepšie sú však jeho výkonné funkcie, vďaka ktorým sa budete môcť baviť na tisíc rôznych spôsobov. Račte zistiť viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Black

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Čo sa stane, keď motýlik z tohto vibrátora pristane na váš klitoris? Vyletíte až do siedmeho neba slasti! Alexios bude myslieť na všetky vaše citlivé miesta a rozmaznávať bude ako klitoris, tak vnútro vagíny. Ponúkne vám totiž 2 extra silné motory F1 s 10 rôznymi vibračnými režimami. Doprajte si roztomilý vibrátor s omamnými funkciami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Black

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je luxus a potešenie zároveň. Jeho zaoblené telo je vytvarované presne tak, aby spĺňalo vaše potreby a požiadavky. Vyrobený z prvotriedneho tzv. liquid silikónu a nemá teda žiadne spoje ani otvory. Vychutnajte si jeho 8 vibračných režimov a potešte ním G-bod aj klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Myslíte si, že Mabo je len obyčajný vibrátor? OMYL! Je elegantná šikula, ktorý má ergonomický tvar, ramienko na klitoris a flexibilné prevedenie. Ukrýva v sebe špeciálny motor, ktorý vytvára jemné pohyby na stimuláciu G-bodu. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, ktorého dotyk si jednoducho zamilujete. Čítajte ďalej a objavte všetky jeho detaily.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    Toto je Triton, poďte sa zoznámiť! Má príjemne mäkkú špičku, dômyselne zakrivený tvar a stimulačné hrebene ideálne pre dráždenie bodu G. Jeho telo je flexibilné, takže bude počúvať vaše potreby a mierne pružný je aj stimulátor klitorisu, ktorý rozumie ženskej anatómii. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a zamilujte sa do zamatovo hebkého materiálu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je skutočný kamarát do nepohody! Z jeho funkcií sa vám vzrušujúcim spôsobom zatočí hlava a nebudete chcieť prestať. Objavte vibrácie, prírazy hore a dole a tiež rotácia dvoch radov guličiek. Na svoje si samozrejme príde aj váš klitoris a vy si budete zakaždým s Robinom vychutnávať maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje hore a dole, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprídete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najmäkší a najelegantnejší králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 63 z celkom 63

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.