×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory vagína vodotesné

Položky 65 až 96 z celkom 171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie ako tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska G-bod i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Elmer Purple

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Elmer od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako vo vnútri, tak zvonku, a jeho 2 motory vám predvedú hneď 12 vibračných režimov. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris smyslnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibráciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.