×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory Evolved

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Chcete byť vždy pripravená urobiť si dobre? Tento vibrátor v puzdre z umelej kože sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka. Ponúkne vám 10 intenzívnych vibračných rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla. A čo viac? Spoločnosť vám môžete robiť aj v kúpeľni, je totiž úplne vodotesný! Užite si veľké „O“ aj na cestách.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Všetko, čo potrebujete pre tú najpríjemnejšiu stimuláciu G-bodu a klitorisu! Tento vibrátor v sebe ukrýva 2 motory a ponúkne vám neuveriteľných 7 vibračných režimov. A ak sa so sebou najradšej hráte v kúpeľni, môžete jasať, vibrátor je vodotesný!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Tento veľký králik zvládne veľa vzrušujúce neplechy! Zaujíma vás, čo všetko vie? Radšej ich niečoho podržte, jeho funkcie sú mocné. Disponuje funkciou prírazov, rotáciami a vibráciami aj v časti cieliacej na klitoris. Podľahnite 2 výkonným motorom a užite si všetku tú vášeň, ktorú vám táto luxusná hračka prinesie!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Thick & Thrust

    Duálna stimulácia a dômyselné prirážanie a rozširovanie! Vaša vagína sa bude vznášať blahom a ťažko povedať, či budete ešte niekedy potrebovať muža... . Pohyby tejto hračky sú plynulé a premyslené presne tak, aby zasahovali tie správne miesta. Vďaka vodotesnosti si túto vášeň budete môcť užívať aj vo vani alebo v sprche.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved SomeBunny to Love Pink

    Hľadáte niekoho, kto vás bude milovať za všetkých okolností? Tento „králik“ je tým pravým! Je to nádherné stvorenie s 2 výkonnými motormi, s ktorými si oddáte úchvatné rozkoši. Realistický tvar, ružová farba a krémový silikón, to je kombinácia, ktorá sa postará o G-bod aj klitoris. Vyberte si z 9 rýchlostí a funkcií vibrácií a nezabudnite vyskúšať ani slasť bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Monarch Yellow

    Silikónová párová hračka s 3 šikovnými motormi! Zakrivenú baňatú časť si nositeľka zavedie do vagíny a nechá okrídleného motýlika, aby dráždil vonkajšie erotogénne zóny. Takto to buď môže stačiť, alebo môžete pripojiť veľkorysú odnímateľnú časť a vymeniť si role.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Ringer Blue

    Chceli by ste mať vo svojom nočnom stolíku šikovný vibrátor s úžasnými funkciami? The Ringer je kvalitná hračka, ktorá vás rozhodne nesklame. Vyniká dych vyrážajúcou funkciou prírazov, ktorá je ešte zosilnená 2 krúžkami na tele, ktoré sa pohybujú hore a dole o 3 rýchlostiach. K tomu pridáva ešte vibrácie pre klitoris a vodotesné prevedenie pre hrátky v kúpeľni. Splňte si svoje priania s The Ringerom!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Heads Or Tails Blue

    Šťastný život ide ruka v ruke v sexuálnej spokojnosťou. Šťastný život si vyžaduje vzrušujúce potešenie. Šťastný život na vás čaká s touto úžasnou hračkou s 2 použiteľnými koncami! Z jednej strany to je vibrátor na stimuláciu G-bodu a zo strany druhej je to trojica masážnych prstov, ktoré rotujú a vibrujú v 9 rýchlostiach. Tak už nebuďte nešťastná.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Fingerlicious Blue

    Kto potrebuje obrovské hračky, keď môže mať jednu jednoduchú a šikovnú? Pocíťte to kúzlo, keď si vy alebo váš partner či partnerka navlečú na prst tento vibrátor a začnú skúmať vašu erotogénnu zónu. Koncentrovaný výkon vám ponúkne 10 rôznych rýchlostí a pošle do vášho tela báječné vzrušenie, ktorému nepôjde odolať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Rose Red

    Jedna nádherná ruža, dlhá šnúrka a vibrátor pre lahodné potešenie dvoma skvelými spôsobmi! Vibrátor má zmyselnú textúru, funkciu vibrácií a tiež prírazov, čo prináša skutočne príjemný pocit. Ruža z druhej strany disponuje jazykom, ktorý svojim pohybom prináša omamnú stimuláciu. Vyskúšate oba konce, a teda aj obe funkcie zároveň alebo každú zvlášť? To necháme na vás!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Come with Me Teal

    Poďte si pre intenzívne potešenie! Tento dvojmotorový silikónový vibrátor sa bude venovať citlivým bodom vášho tela ako nikto pred ním. Ponúkne vám 10 omamných vibračných režimov v jemne zakrivenom tele s hlavou so schopnosťou pohybu dopredu a dozadu v 3 rytmoch. Zverte svoje vzrušenie najmodernejším motorom a užite si pokojne aj pri kúpeli, vibrátor je totiž vodotesný.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Butterfly Dreams Blue

    Milujete motýliky? Tak tohto budete milovať zo všetkých najviac! Je totiž pripevnený k vibrátoru, ktorý má mimoriadne poddajný obvod na príjemné naplnenie. Motýlik má dve tykadlá pre úchvatnú stimuláciu klitorisu a už teraz je jasné, že vám vezme dych. Vyberte si z 10 silných vibračných vzorov a rýchlostí a vychutnajte si všetky omamné pocity!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Mighty Thick Burgundy

    Túžite po super silných vibráciách? Tento mini vibrátor vám ich dopraje! Je to hračka nabitá silou, ktorá vás bude dráždiť jemnými rýchlosťami a pulzmi alebo aj maximálnym trasom! Jeho neobvykle robustné prevedenie sa hodí na vonkajšie alebo vnútorné použitie, a to pokojne aj pri kúpeli, je totiž vodotesný.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Bunny Kisses Pink

    Pritúľte sa k tomuto úžasne hladkému vibrátoru a oddajte sa jeho 2 výkonným motorom. Jedine s ním zažijete naozaj intenzívne duálne potešenie a jeho baňatá hlava bude dráždiť G-bod, zatiaľ čo sa jeho ušká budú venovať klitorisu. Prispôsobte si vzor a rýchlosť vibrácií a láskajte sa pokojne aj v sprche alebo vo vani, vibrátor je vodotesný.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Coming Strong Blue

    Dokážete si tipnúť, aká je super schopnosť tohto vibrátora? Je to schopnosť vám dopriať ten najlepší orgazmus! Ukrýva v sebe totiž neuveriteľne silný motor, ktorý vám poskytne vskutku ohromujúce vibrácie. Vychutnajte si 12 rôznych rýchlostí a režimov a pokiaľ potrebujete viac, stlačte turbo tlačidlo a pripravte sa na maximálny výkon.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rapid Rabbit Black

    Vysoký, zvodný a pohľadný, taký je tento prirážajúci vibrátor! Jeho stredná časť sa vie zmyselne naťahovať a zase zmršťovať, čím vytvára dych vyrážajúce prírazy. K nim pridajte ešte vibrácie o 7 rýchlostiach a nechajte sa potešiť ako zvnútra, tak zvonku vďaka zajačikovi na dráždenie klitorisu. Vlny rozkoše na seba nenechajú dlho čakať.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Full Coverage Purple

    Výkonný a zároveň pomerne drobný vibrátor s jedinečným tvarom, ktorý dramaticky zosilňuje orgazmický potenciál. Rozšírené zakončenie objíme vaše citlivé miesto, a ešte viac podporí účinok vibrácií a slastné pocity. Vychutnajte si, ako splynie s vašim telom a omámi vaše nervové zakončenia.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lord of the Wings Purple

    Zamávajte nude a vzlietnite do neba vzrušenie. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň! Vagínu poteší funkciou mávania vďaka jedinečne navrhnutej konštrukcii a motýlik bude vibráciami myslieť na klitoris. V spálni či v meste, nad zemou alebo rovno v nebi, poleťte s Lord of the Wings do raja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Twisted Temptation Blue

    Výkonný motor ukrytý v dômyselne zatočenom tele z hebkého silikónu! Tento modrý vibrátor je navrhnutý tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli svoje erotogénne zóny a poláskali ich zoblenou špičkou. Jeho zatočený tvar pohodlne padne do ruky a bude vás láskať novým a ešte lepším spôsobom. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich sólo alebo v páre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Every Way Play Purple

    Obklopte svoje citlivé miesta hebučkým silikónom a dych vyrážajúcimi vibráciami. Every Way Play je šikovná hračka pre domáce použitie aj pre hrátky na verejnosti, bez problémov sa totiž ukryje vo vašom tele a bielizni. Je výkonná a lahodne flexibilná, takže sa prispôsobí vašim telesným kontúram. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pink Dragon Pink

    Ružový, zvodný a pohľadný, taký je tento dračí prirážajúci vibrátor, ktorý sa nemôže dočkať, až sa s ním vydáte na dobrodružnú výpravu plnú vzrušenia. Jeho zakrivená hlava sa vie zmyselne naťahovať a otáčať a potom zase zmršťovať, čím vytvára dych vyrážajúce prírazy. K nim pridajte ešte vibrácie o 10 vzoroch a rýchlostiach a nechajte sa potešiť ako zvnútra, tak zvonku vďaka jazýčku na dráždenie klitorisu. Vlny rozkoše na seba nenechajú dlho čakať.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wavy Rabbit Purple

    Pritúľte sa k tomuto úžasne ladnému vibrátoru a oddajte sa jeho 2 výkonným motorom. Jedine s ním zažijete naozaj intenzívne duálne potešenie a jeho baňatá textúrovaná hlava bude dráždiť G-bod, zatiaľ čo sa jeho ušká budú venovať klitorisu. Prispôsobte si vzor a rýchlosť vibrácií a láskajte sa pokojne aj v sprche alebo vo vani, vibrátor je vodotesný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ring It Home Black

    Máte náladu na zmyselné dráždenie? Tento vibrátor vie nielen vibrovať, ale má aj šikovné krúžky, ktoré sa po jeho tele pohybujú hore a dole. 3 výkonné motory a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, tak nečakajte a doprajte si skutočnú slasť.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Our Gyro Vibe Dual End Vibrator Purple

    Vysoko intenzívna stimulácia z oboch strán v jednej mimoriadnej hračke! Stlačte stredové tlačidlo a vychutnajte si zmyselný pohyb v oboch protiľahlých dildoch. 3 rýchlosti sú všetko, čo potrebujete ku šťastiu, zabudovaný motor je super silný a koncová textúra vám dopraje extra pocity. Tak ako s ním naložíte?

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Strike a Pose Tarzan Vibrator Purple

    Príde vám tvar tohto vibrátora trochu zvláštne? Nenechajte sa zmiasť, je zvláštne úplne úmyselne a vy vo finále bude úplne nadšená omamnou rozkošou! Je úžasne flexibilný a pohodlne dosiahne na G-bod, ktorý poteší vibráciami o 7 režimoch, zatiaľ čo sa bude venovať klitoris 5 úrovňami tlaku vzduchu. Chopte sa ergonomickej rukoväte a vychutnajte si dotyk mäkkého silikónu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Fierce Flicker Blue

    Je na čase urobiť niečo pre seba a zaobstarať si vibrátor, ktorý bude myslieť na G-bod aj na klitoris! Tento od Evolved sa pýši príjemným zakrivením a hlavne 3 jazýčkami na láskanie vašej perly slasti. Doprajte si duálne potešenie a vyberte si z 12 vibračných vzorov!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.