×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory extra bezpečné

Položky 65 až 96 z celkom 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní do zbláznenia. Stimulovať bude vagínu i anál 7 vibračnými režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko úrovní vibrácií! Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na ňu bude vzrušujúco klopať, kým vám nepríde otvoriť dychberúci orgazmus. Zároveň bude jeho vonkajšia časť zmyselne vibrovať na vašu hrádzu a na vás bude len diktovať si silu stimulácie skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Vzrušujúca hra, ktorá nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojim super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným čiernym kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko ukryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom pudzre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej čiernej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu. Dovoľte jej, aby vás rozmaznávala.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovnou paličkou menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote aj v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade, kde je to potrebné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Je tak skutočný a tak výkonný, že si ho prosto zamilujete! Má realisticky tvarované žilky, žaluď a dokonca aj semenníky. Jeho použitie je veľmi jednoduché a rozvibrujú ho 2 AA baterky. Pozvite tento vibrujúci penis do svojej spálne a majte nového najlepšieho priateľa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Chcete mať veselú prostatu? Urobte jej radosť a poláskajte ju týmto účinným stimulátorom, ktorý si do parády vezme aj hrádzu. Má 10 intenzívnych vibračných režimov a super flexibilnú špičku pre pohodlné zavádzanie. Vzrušujúci tvar pomôcky bude rozumieť vašim potrebám, tak dajte mu šancu vám to ukázať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Tento veľký šéf si vás omotá okolo prsta! Poláska totiž váš bod G, pretože má dokonalý tvar na jeho dosiahnute a ukáže mu svoju silu! The Boss má sexi realistický dizajn a je zakončený prísavkou, vďaka ktorej je kompatibilný i s postrojmi. Nechajte sa otriasť vzrušujúcimi vibráciami vášho nového šéfa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Ste náročná a neuspokojíte sa len tak s niečím, pretože vždy chcete to najlepšie? Presne pre vás je tu nová Lelo Ora 3, ktorý vám ukáže skutočnú 100% blaženosť. Jeho moderná technológia PreMotion využíva pevný a presný rotačný pohyb a vzrušujúci hrbolček sa otáča a vibruje. Je lepší než jazyk, je intuitívny, je dokonalý. Vyskúšajte ho a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne korálky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné korálky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Realistic Vibe M

    Realistický milenec pre dokonalé vibrujúce potešenie! Očarí vás nielen svojím perfektným žaluďom, perfektne vymodelovanými žilkami a pôvabnými semenníkmi, ale tiež výkonnými vibráciami a silnou koncovou prísavkou. Objavte vášeň ešte lepšiu než so živým penisom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa prese tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.