×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory fialová

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Licking G-spot Vibrator OG Purple

    Zo všetkého najviac na svete milujete orálny sex? Tento vibrátor vás bude svojim mrštným jazýčkom láskať kedykoľvek sa vám zapáči! A to nie je všetko, postará sa tiež o váš bod G a jeho citlivé okolie. Vychutnajte si dvojité potešenie a následné dvojité vyvrcholenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Apollo Vibrator with Thrusting, Pulse & Suction Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Apollo a je úžasne multifunkciou. Disponuje 10 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a ramienkom so schopnosťou sania klitorisu. Apollo je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Snívate o krásnom a kvalitnom potešiteľovi, ktorý sa postará o váš g-bod? Vibrátor Amy 2 od luxusnej značky Svakom bude určite tým pravým! Na prvý pohľad je nádherný a štýlový, na prvý dotyk je úžasne hebký a príjemný, pretože je vyrobený zo silikónu. Nechajte sa oslniť 5 vášnivými režimami o 5 intenzitách!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 4 Function Vibrator Purple

    Všestranné potešenie pre vagínu aj klitoris, je to presne to, čo hľadáte? Tento vibrátor od Javida vás nikdy nesklame! Má dokonalý tvar pre zacielenie na G-bod a poteší vás dunivými impulzmi, zatiaľ čo klitoris si bude vyžívať slasťou vďaka jazýčku a saniu. Nechajte sa zlákať a doprajte si perfektné potešenie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Rabbit Vibe Purple

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj tento flexibilný Rabbit vibrátor pre duálnu stimuláciu. Podľahnite intenzívnym vibráciám o 5 režimoch a 5 intenzitách!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Existuje niekto, kto by nemal rád orgazmy? Určite nie! Všetci milovníci orgazmov budú zbožňovať tiež vibrátor Rewocurvy Rewolution. Je to všestranná hračka, ktorá bude stimulovať všetky vaše citlivé miesta. Ukrýva v sebe motor s 10 vibračnými režimami a 5 úrovňami intenzity a najlepšie na ňom je, že je dokonale flexibilný, a dokonca sa prispôsobé kontúram vášho tela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Úchvatný elegán navrhnutý pre vaše absolútne potešenie! Vibrátor Nodding Tip Vibrator sa bude sústrediť na bod G a klitoris zároveň. Kývajúci žaluď zacieli úplne presne na G-bod a bude ho láskať hlukovými vibráciami. Kratšie flexibilné ramienko potom prispôsobíte svojmu klitorisu a necháte ho, aby sa postaralo o vonkajšiu slasť! Vyberte si z 10 rôznych režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patrí sem tento pôvabný párový vibrátor Jozef, ktorý bude pri sexe stimulovať jeho aj ju. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a 7 režimov pulzácií. Ovládajte ho cez diaľkové ovládanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Eighteen Vibrator and Sucker with Oscillating & Finger Function Purple

    Či už sa obzeráte po novom vibrátore z akéhokoľvek dôvodu, No. Eighteen je erotická hračka, ktorá vás nesklame. Ponúkne vám totiž 3 úchvatné funkcie, medzi ktoré patria vibrácie, oscilačné funkcie a funkcie sania. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    Milujete hravé designy? Kolekcia California Dreaming oživuje fantázie a prináša sexy zážitky! Patrí do nej aj tento Heartbreaker vibrátor s ktorým bude prežívať horúce letné romance v akomkoľvek ročnom období. Vychutnajte si 10 výkonných režimov nasávania klitorisu a 3 vibračné rýchlosti až sa vám roztrasú kolená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Nineteen Triple Action Purple

    Keď potešenie, tak poriadne? Všetky svoje sladké miesta potešíte naraz jedine s týmto trojitým vibrátorom! Má 7 vibračných funkcií, vie dosiahnuť priamo na G-bod, je príjemne pružný, a dokonca vie sať klitoris o 3 režimoch! Môžete si snáď priať ešte niečo viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Our Little Secret Acai

    Milujete tajomstvo? Toto nebude len tak nejaké obyčajné tajomstvo, bude to úplný tajomstvo nabitý vzrušením! Je vibrátor nositeľný v nohavičkách zo zamatovo hladkého silikónu, s ktorým sa každý všedný výlet premení na orgazmickú zástavu. Vďaka zakrivenému tvaru tesne prilieha k telu a diskrétne sa zmestí pod oblečenie. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte sa láskať 10 vibračnými rýchlosťami a rytmami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Petal Wild Aster

    Aká je vaša obľúbená kvetina? Stavíme sa, že od teraz to bude ruža! Petal je taká nádherná a príjemná, je totiž vyrobená z hebkého silikónu. Zažijete s ňou úžasnú stimuláciu intenzívnymi vibráciami a tiež láskanie od šikovného jazýčka. Preskúmajte všetkých 9 rýchlostí a vzorov a užívajte si nielen mrštný jazýček, ale aj vibrujúcu stonku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Funky Bunny Rabbit Vibrator Mauve

    Rada by ste si zaobstarali vibrátor, ktorý sa bude starať o vaše vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta? Predstavujeme vám Funky Bunny! Vychutnáte si s ním dvojitú stimuláciu, zamilujete sa do jeho nežnej farby a podľahnete jeho okázalému dizajnu. Je ideálny pre úplné začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Vyberte si z 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Mystery s funkciou zahrievania až na 41,6 stupňov Celzia bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný vibrátor s koncovým kamienkom v štýle zafíru, ktorý podporuje pokoj, vyrovnanosť a tajomstvo. Buďte sebavedomá, tajomná a odvážna, s Mystermi si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSG008 Ricky Telescopic Rabbit Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá vás omámi svojimi funkciami, materiálom aj prevedením? Ricky je ten pravý! Je to vibrátor so schopnosťou prírazov a ramienkom na súčasné láskanie klitorisu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a jeho cieľom je vaša maximálna spokojnosť, tak mu dajte šancu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Purple

    Zoznámte sa s Lolou! Bolo navrhnuté tými najlepšími odborníkmi tak, aby očarili klitoris aj vnútorné citlivé miesta. Omámi vás svojou presnosťou, vzrušujúcou textúrou aj 10 vibračnými rýchlosťami. Užite si bzučivú pulzáciu, flexibilitu, a hlavne nezabudnuteľné orgazmy!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Primo Rabbit Lilac

    Snívate o kvalitnom, funkčnom a pôvabnom vibrátore? Zaraďte medzi svojich adeptov tento dobíjací vibrátor Primo Rabbit! Jeho tvar je ideálny pre duálnu stimuláciu, bude totiž tešiť vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny, a to 5 rýchlosťami a 5 vzormi vibračných pulzov. Chopte sa praktické koncové rukoväte v tvare kruhu, uvolnite sa a urobte si dobre.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Primo G-spot Lilac

    Snívate o kvalitnom, funkčnom a pôvabnom vibrátore? Zaraďte medzi svojich adeptov tento dobíjací vibrátor Primo G-Spot! Jeho tvar so širšou plochou hlavou je priamo ideálny pre stimuláciu G-bodu, ktorý poláska 5 rýchlosťami a 5 vzormi vibračných pulzov. Chopte sa praktické koncové rukoväte v tvare kruhu, uvolnite sa a urobte si dobre.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Primo Wand Lilac

    Snívate o hračke, s ktorou by ste si mohli užívať intenzívnu erotickú stimuláciu, ale aj uvoľňujúce masáže? Vibračná hlavica Primo je tu na to, aby vám splnila všetky priania! Má pomerne klasický tvar strednej veľkosti a rozvibruje sa pre vás o 5 stálych rýchlostiach a 5 vzoroch pulzácií. Vychutnajte si príjemný dotyk hebkého silikónu a chopte sa rukoväte v tvare kroužku, ktorá vám uľahčí manipuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Royals Duchess Metellic Purple

    Každá kráľovná by si vybrala práve tento vibrátor! Je totiž naozaj nádherný (naživo ešte viac ako na fotkách), pýši sa nielen plyšovo hebkým silikónovým povrchom, schopnosťou duálnej stimulácie, ale aj jemným leskom. Čakajú vás s ním tie najlepšie orgazmy, o tom niet pochýb.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Sendel Up&Down Beads Ring & Pulsation App Vibrator Purple

    Dychberúci zázrak pre vaše veľké potešenie! Tento duálne stimulačný vibrátor sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami, guličkovým prstencom s pohybom hore a dole a pulzujúcim bodom pre klitoris vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte ďalej a zistite o ňom ešte viac!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.