×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory fialová

Položky 33 až 64 z celkom 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nari premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú vzrušujúce rotácie. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy 2 Violet

    Snívate o krásnom a kvalitnom potešiteľovi, ktorý sa postará o váš g-bod? Vibrátor Amy 2 od luxusnej značky Svakom bude určite tým pravým! Na prvý pohľad je nádherný a štýlový, na prvý dotyk je úžasne hebký a príjemný, pretože je vyrobený zo silikónu. Nechajte sa oslniť 5 vášnivými režimami o 5 intenzitách!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Ešte intenzívnejšia stimulácia ako s klasickou masážnou hlavicou! Výnimočnosť Brush Crush spočíva v plochej textúrovanej hlave, ktorá vás bude ešte viac dráždiť. Pohladkajte s ňou klitoris alebo iné erotogénne zóny na tele a vyberte si z 20 rôznych vibračných nastavení a 8 úrovní intenzity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkam a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a najdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Mirai Double Ended Pulse Wave & Air Wave Bendable Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mirai premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie z oboch strán. Je ohýbateľný, takže ho môžete využiť na duálnu stimuláciu alebo použiť každý z koncov zvlášť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám nabídne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Tap That Purple

    Chýba vám v živote vášeň? Vibrátor Tap That má jedinečnú schopnosť dotknúť sa správneho miesta a rytmicky naň poklepávať, kým celé vaše telo nezaplaví prúd orgazmickej vášne. Vďaka hlboko zakrivenej špičke bez obáv dosiahne na G-bod a vonkajšie „okrídlené“ ramienko sa zároveň bude venovať klitorisu. Čo z toho vyplýva? Jedinečný multi-orgazmický zážitok!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Kiku premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, z ktorých prvá je klasická masážna hlava a druhý vibrátor s mávajúcim jazýčkom pre dokonalé potešenie. Urobte si nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami aj príjemným naplnením. V hebkom a pružnom silikónovom tele sa totiž ukrýva motor so schopnosťou vibrácií a hladenia. Svojim dômyselným tvarom a vibráciami bude vibrátor tešiť G-bod, ale na svoje si príde aj klitoris. Tomu je totiž určená pohyblivá hladiaca funkcia, ktorej nepôjde odolať.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand Purple

    Chcete objavovať vzrušenie ukryté v citlivých miestach na vašom tele? Vezmite si na pomoc túto vibračnú hlavicu od FemmeFunn, ktorá vás uchváti svojim mäkkým prémiovým silikónom, ohybnou hlavou a pohodlnou rukoväťou. Vychutnajte si 10 vibračných režimov od jemných až po silné!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yuki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 rýchlosti pohyblivých perličiek na stimuláciu klitorisu a tiež 10 funkcií vibrácií pre G-bod. Nechajte sa ním urobiť a užite si chvíľu, ktorá bude len vaša.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Desire Euphoria Magenta

    Milujete vkusné produkty? Táto pôvabná hračka je vrchol vkusu a štýlu! Je ukrytá v diskrétnom puzdre, tak ho otvorte a objavte hodvábne hebký silikónový vibrátor s 2 funkciami. Je príjemne ohybný a polohovateľný a jeden jeho koniec vie zmyselne vibrovať a druhý poteší klitoris technológiou air pulz, ktorý nasaje vašu perlu slasti. Objavte presné a neodolateľné potešenie a rozkoš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swan The Mini Swan Wand Glow in the Dark Purple

    Jedine s Mini Swan Wand bude váš erotický život žiariť! Tento vibrátor totiž svieti v tme a okrem toho sa pýši mimoriadnym výkonom a pôvabným designom. Hoci je pomerne kompaktný, ukrýva v sebe silný motor a vyrobený je z mäkkého a hladkého silikónu. Potešte sa ním a vezmite si ho so sebou pokojne aj na dovolenku, má praktický cestovný zámok.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodotesný šikula pre všestranné potešenie! Dotyk jeho hebkého silikónu budete milovať rovnako ako jeho luxusný vzhľad a dych vyrážajúce schopnosti. Do raja vás vezme svojim dômyselným tvarom a hlavne 15 vibračnými režimami, ktoré budú súčasne láskať vagínu, bod G a klitoris. Podľahnite sile 3 motorov a vychutnávajte si úžasné orgazmické zážitky.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gjack Mini Sweet Raspberry

    Chcete si siahnuť? Potom už ale nikdy nebudete chcieť prestať! Vibrátor Gjack je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov o veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu prítlačnú guľôčku a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Avery Lilac

    Chcete sa nechať uspokojiť tak, že sa budete doslova triasť vzrušením? Avery bude vašou najsilnejšou zbraňou, s ktorou to určite iste dosiahnete. Vyniká vo svojom druhu vďaka prirážajúcej špičke, na uspokojenie hlbokých túžob. Navyše stimuluje duálne, takže súčasne poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris. Vyberte si z 5 režimov prírazov a 5 úrovňami intenzity a zažite tie najlepšie vrcholy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alex Vibe and Clitoris Sucker Purple

    Prajete si zažívať dych vyrážajúce orgazmy deň čo deň? Toto je Alex, ráčte sa zoznámiť. Jeho flexibilné telo poteší váš G-bod o 12 vibračných režimov. A to nie je všetko, je tu ešte stimulátor klitorisu so sacou funkciou o 4 úrovniach. Zrátané podčiarknuté, bude to vzrušujúca parádna jazda!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Craybit Rabbit Vibrator

    Milé dámy, túžite po príjemných a intenzívnych orgazmoch? Tak neváhajte a doprajte si ich s týmto úžasným vibrátorom Craybit! Vďaka svojmu zakrivenému tvaru a zaoblenej špičke je ideálny na stimuláciu G-bodu a pošvových stien, zatiaľ čo sa budú králičie ušká starať o klitoris. Vyberte si tú pravú rýchlosť a vibračný vzor a nezabudnite si ho vziať ani na dovolenku, má pomerne kompaktnú veľkosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0723 Silicone Dildo Vibrator Anal Stimulation with Remote Controller & Suction Cup Purple

    Prijmite pozvanie k maximálnej spokojnosti! Toto totiž nie je len tak obyčajný vibrátor, je to luxusná hračka nabitá funkciami pre dokonalú stimuláciu a hlavne orgazmické potešenie. Vie prirážať, rotovať aj vibrovať a sústrediť sa bude nielen na vnútorné, ale aj na vonkajšie citlivé miesta. Prisajte prísavku na hebký povrch, chopte sa ovládača a rozbehnite to!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 1 Purple

    Zažite dvojitú slasť s Reflexx Rabbit 1! Je to duálne stimulačný vibrátor v tvare písmena U a je super flexibilný, takže sa dokonale prispôsobí vašim telesným proporciám a poskytne vám príjemné množstvo tlaku na vaše intímne miesta. Podľahnite sile šikovných motorov a prispôsobte si vibrácie podľa svojej aktuálnej túžby.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.