×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory fialová

Položky 65 až 96 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Premeňte svoje dva prsty na dokonalý stimulátor G-bodu! Vyprstiť seba alebo svoju partnerku nikdy nebolo jednoduchšie, s týmto návlek sa vám doslova roztečie v ruke. Má unikátny tvar, schopnosť vibrácií a príjemnú vzrušujúcu textúru. Zažívajte maximálne potešenie alebo buďte jeho poskytovateľom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento mini vibrátor z mäkkého silikónu so stimulujúcou textúrou. Hodí sa pre všetky erotogénne zóny!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Pôvabný vibračný skvost pre G-bod alebo prostatu! Tento kompaktný vibrátor od Sweet Smile je dômyselne zakrivený tak, aby pohodlne zacielil na vaše citlivé miesta. Navyše je tiež flexibilná a má praktické koncové očko. Vyberte si z jeho 12 vibračných režimov a nechajte sa pohladiť hebkým silikónom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Remote Control Purple

    Dokážete udržať tajomstvo? Tento vibrátor totiž ono a keď budete chcieť, schováte ho v sebe a svojich nohavičkách a vydáte sa za vzrušením. Jeho vibrácie budú mieriť presne tam, kde ich budete potrebovať – na G-bod a na klitoris. Tak sa chopte ovládača a vyberte si z 10 úrovní stimulácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Hľadáte všestranný vibrátor prvotriednej kvality, ktorý vás rozhodne nikdy nesklame? Práve si prezeráte vibrátor Dip, tú najlepšiu klasiku, ktorú si môžete dopriať. Poteší vás vo vnútri alebo vonku podľa toho, na čo budete mať práve náladu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najlepšia stimulácia je tá najpresnejšia stimulácia! Tento vibrátor je vyrobený tak, aby ste s ním mohli dráždiť tie najcitlivejšie miesta na vašom tele. Jeho malá flexibilná hlava vám pomôže objaviť vzrušujúce pôžitky a 3 + 7 vibračných nastavení a vzorov urobí vaše príjemné pocity rozmanité a zmyselné. Urobte si to peknné a presné!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Chcete vrnieť slasťou ako tá najspokojnejšia mačička? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vln zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a objavte v seba nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Objavujte, rozmaznávajte a vybuchujte orgazmickou slasťou! Tento vibrátor vám pomôže zamerať sa na konkrétne citlivé body na vašom tele a neuveriteľne ich stimulovať. Vyberte si z 2 vymeniteľných silikónových nadstavcov a 10 vibračných režimov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Pripravte sa na milostnú vzburu: Satisfyer Love Riot je prstový vibrátor, ktorý boduje nielen svojim extrémne výkonným motorčekom, ale aj širokou škálou možných použití.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Brightlavender Rabbit Vibe & 360 Rotator Double Motor

    Predstavte si, aké zmyselné pocity vás čakajú, kým sa vo vašom tele rozvlní tento šikovný vibrátor. Jeho použiteľná časť disponuje funkciou rotácií, teda otáčania, ktoré bude príjemne dráždiť celú vaginálnu oblasť. Zabúdať nebude ani na klitoris, o ktorý sa postará pružné vibračné ramienko. Podľahnite 2 výkonným motorom a doprajte si vzrušujúce rotácie a vibrácie.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Jade Rabbit Vibrator Purple

    Čo by ste povedali na duálnu stimuláciu s touto kvalitnou a príjemnou hračkou? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Jade Rabbit je vibrátor, ktorý sa postará o G-bod aj o klitoris, a to zároveň. Je flexibilný, dobíjací. a vodotesní a objavovanie vášho erotična s ním bude jedna veľká slasť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Body Wand Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s touto dobíjacou masážnou hlavicou! Jej jemný silikónový materiál bude vašu pokožku nebesky hladkať a 7 vibračných funkcií poteší klitoris aj unavené svaly po celom tele. Elegantný tvar so zaoblenou hlavou na pružnom krku tvorí dohromady masážnu hračku, ktorá bude počúvať vaše potreby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Chcete zažiť absolútne orgazmy v priebehu niekoľkých málo minút? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vĺn zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si zo 7 úchvatných režimov a objavte v sebe nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Už ste zažili ten výbušný pocit po celom tele plný slasti? Či už áno alebo nie s touto nádhernou hračkou si ho budete môcť dopriať každučký deň. Jej hebký otvor privíta váš klitoris a bude nasávať a dráždiť jeho citlivé nervové zakončenia, a to buď nežne jemne alebo super intenzívne, záleží, na čo budete mať práve chuť. A viete čo? Zoznámiť ho môžete aj s bradavkami alebo napríklad s ušnými lalôčikmi.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Travel Wand Purple

    Milujete, keď vaše telo a jeho intímne miesta masírujú vibrácie? Zažívajte toto podmanivé kúzlo kedykoľvek sa vám zachce s touto šikovnou vibračnou hlavicou. Má pomerne kompaktnú veľkosť 14,5 cm a hodí sa tak aj na cesty. Jej ohybný krk uľahčí zacielenie a extra hladká hlava vám dopraje nevšedne príjemné zážitky, tak si ich nechajte páčiť!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnom nočnom stolíku! Tento výkonný mini vibrátor si zamilujete pre jeho univerzálnosť a rozmanité možnosti použitia. Ponúkne vám 7 omamných vibračných rýchlostí a vzorov a drážky sú po dĺžke jeho telo tvarované tak, aby vám uľahčili uchopenie a poskytli extra stimuláciu. Zaoblenou špičkou pohodlne zacielite na všetky citlivé body a vibrácie po celej dĺžke vám prinesú slobodu v potešení!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys bunt. G-spot Vibrator

    Farebný, všestranný a inšpiratívne! Taký je tento výkonný bunt. G-spot vibrátor v rozkošnom a zábavnom prevedení hrajúci pestrými farbami. Jeho tvar a bacuľatá ľahko pružná vibračná hlava predstavujú ten najlepší nástroj na stimuláciu G-bodu a okolia. Je tiež príjemne ľahký, pohodlne padne do ruky a hodvábny Soft Touch silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    Perfektný mini vibrátor s 10 úchvatnými funkciami! Bude tu pre vás vždy, keď budete chcieť poškádliť svoj klitoris alebo napríklad bradavky či penis. Je dobíjací, ponorný a má príjemne hebký silikónový povrch. Objavujte s ním nové pocity a skúmajte svoje telo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Double End Vibrator Jane Purple

    Hľadáte tie najkvalitnejšie materiály a najvýkonnejšie motory? Mali by ste spozornieť, pretože práve na týchto parametroch si zakladá aj značka Good Vibes Only! Do jej rodiny patrí aj tento pôvabný vibrátor z hodvábne hebkého mäkkého silikónu as 10 výkonnými vibračnými režimami. Má oba použiteľné konce a je priam ideálny pre cielenú stimuláciu!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Luna G-Spot Vibrator Purple

    To najlepšie pre G-bod! Tento vibrátor bol navrhnutý tak, aby vám za všetkých okolností doprial maximálne potešenie. Má tvar, ktorým úplne bez problémov dosiahnete na svoj bod slasti a doprajete si intenzívne pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a taktiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Double End Vibrator Leah Purple

    Hľadáte tie najkvalitnejšie materiály a najvýkonnejšie motory? Mali by ste spozornieť, pretože práve na týchto parametroch si zakladá aj značka Good Vibes Only! Do jej rodiny patrí aj tento pôvabný vibrátor z hedvábne hebkého mäkkého silikónu as 10 výkonnými vibračnými režimami. Má oba použiteľné konce a je priamo ideálny pre cielenú stimuláciu!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Silný a mocný vibrátor pre nádhernú duálnu stimuláciu! Vďaka svojmu jemnému oblúku s ním pohodlne dosiahnete na G-bod a na svoje si určite príde aj klitoris, pretože vibrátor disponuje menším pružným ramienkom. Vyberte si zo 7 rýchlostí vibrácií a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Festival Brole Rabbit Vibrator Burgundy

    Privítajte hlavnú hviezdu festivalu vášne, je tu Brole! Má nádherný ergonomický a minimalistický tvar pre duálne potešenie a ponúkne vám 10 vibračných funkcií od jemného šteklenia až po zemetrasenie rozkoše. Jeho výkonný motor vám dopraje intenzívne zážitky a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojitý vibrátor pre dvojitú zábavu! S tým vibrátorom na batérie realizujete svoje erotické sny a túžby buď v páre, alebo len sama so sebou. Ramená môžu stimulovať vagínu a anál zároveň alebo nimi môžete zovrieť bradavky, klitoris či semenníky. Sú extrémne mäkké a flexibilné a majú rozličné šírky. Vychutnajte si 10 vzrušujúcich vibračných režimov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Dobíjací kapesnícky potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Prijmete pozvanie na orgazmický tanec? Jedine s týmto pôvabným stimulátorom zažijete dokonalú intímnu rozkoš a nezbednú radosť! Pohltí váš klitoris mäkkými, ale silnými pulzujúcimi vibráciami, až z toho zalapíte po dychu. Znova a znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 111

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.