×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné silikón G-spot

Položky 129 až 160 z celkom 266

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Ako dosiahnuť tie najpríjemnejšie orgazmy? S hračkou pre presnú stimuláciu z každého konca! Sway je pomôcka s premysleným tvarom a dunivými vibráciami na oboch koncoch. Je ideálny pre skúmanie a objavovanie G-bodu, prostaty, klitorisu, proste dráždenie úplne kdekoľvek! Pridajte funkciu otepľovania, relaxujte a vznášajte sa vzrušením.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúci zelanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vasej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Nájdite svoj bod G a užite si nekončiace potešenie a uspokojenie s týmto vibrátorom s dokonalo zakrivenou hlavou. Je vyrobený z prémiového silikónu, má 5 úžasných funkcií, je vodovzdorný a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vaším najvernejším priateľom. Pokiaľ patríte medzi tie menej šťastné z nás a neveríte, že aj vo vnútri vašej vagíny sa skrýva tajomný bod G, máme teraz jedinečnú príležitosť sa s týmto vibrátorom presvedčiť o opaku.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 266

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.