×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory G-spot

Položky 97 až 128 z celkom 581

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Vďaka svojej hlbokej silikónovej rukoväti je Big Heat skutočne vzrušujúcou hračkou. Stimulácia pomocou tepla zaisťuje realistické pocity blaženosti, ktoré určite uspokoja vaše predstavy. Vibrácie prenikajúce do hĺbky rozpália váš bod G dobehla a pomôžu vám docieliť vytúžené uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a jej mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Tyrkysová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný duálny pulzátor Ružová

    Vibrátor The Hammer je vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás nenechá potichu. Výkonný vibrátor s výrazne tvarovaným povrchom a stimulačným "zajačikom". Medzitým, ako si užívate vaginálnu stimuláciu, hlavica zajačika sa venuje vášmu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Chcete všetko v jednom? Táto krásna pomôcka vás úplne očarí! Jej hlavnou funkciou sú výkonné prírazy s tromi rýchlosťami (dĺžka ťahu 3,2 cm) a skvelý je aj tvar, ktorý cieli priamo na G-bod alebo na prostatu. Dlhá a ergonomická rukoväť vám uľahčí manipuláciu a zmyselná textúra vás ešte viac rozparádi. Tak sa nechajte pohltiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 581

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.