×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klasické vibrátory vagína

Položky 33 až 64 z celkom 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Tento zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Purple

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elemental Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Elementala, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Elementala!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrátor, ktorý vie poriadne pritlačiť! Vyniká totiž funkciou ťahu, takže si s ním môžete užívať vzrušujúce prirážanie pokojne i každý večer. Táto funkcia má samostatné ovládanie rovnako ako i vibrácie, ktoré hračka ponúka v 5 rôznych úrovniach. Push it! je vyrobený z TPE materiálu, ktorý je nielen príjemný a pohodlný, ale aj bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Čierny realistický vibrátor na dokonalú stimuláciu prostaty. Má zužujúci sa tvar a ponúkne vám rôzne vibračné režimy, medzi ktorými sa budete orientovať pomocou koncového otočného kolieska. Je vyrobený z PVC materiálu a vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Black Hammer

    Čierny, realistický vibrátor od obľúbenej značky You2Toys vás dostane do kolien svojím spracovaním a tvarom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Black

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Tento ružovo-zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Roztočte to s týmto vibrátorom! Ponúkne vám 9 vibračných vzorov a rotácie o 360 ° rotácie, jeho možnosti sú nekonečné. Ergonomický dizajn splynie s vašim telom a vás zaplaví vlna spokojnosti. Hebký povrch a realistické prevedenie vás uhranú na prvý pohľad a vás premôže túžba sa s ním pohrať. Nie je čas váhať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Odhodlajte sa urobiť svoj intímny život kvalitnejší a vzrušujúcejší. Tento realistický vibrátor pôvabnej ružovej farby je vám k dispozícii, aby plnil vaše tajné priania. Ponúkne vám niekoľko intenzívnych vibračných režimov a navyše je i vodotesný. Poďte si urobiť dobre!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Chcete skúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentická tvar a vzhľad penisu a je vyrobený z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebujete k tomu, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a poďte na to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný pulzátor Modrá

    Povesť predchádza tomuto modrému kladivu, ktoré si pretĺka cestu k bráne toho najväčšieho potešenia.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.