×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klasické vibrátory vagína

Položky 97 až 128 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours - Sada vibrátorov 5ks

    Sada 5 kusov gélových vibrátorov v metalických farbách.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Čo skúsiť staviť na istotu a zvoliť overenú klasiku? Mr. Right alebo "ten pravý" je flexibilný vibrátor s dômyselne zakriveným tvarom, vďaka ktorému dosiahne na váš citlivý g-bod. Vyberte si z ponúkaných úrovní rýchlosťou a nechajte sa doviesť k přenádhernému vrchole blaha a spokojnosti!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Rokmi preverená klasika v novom kabáte! Mimoriadne veľký a luxusný strieborný vibrátor vás poteší svojimi 3 rýchlosťami vibrácií, ktoré si budete užívať pri vnútornej alebo vonkajšej stimulácii. Okrem toho sa dobíja cez USB a je vodotesný. Vychutnajte si jeho hladký povrch a nechajte sa odviezť až na vrchol.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beau Purple

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Takým môže byť aj tento vibrátor Beau z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a určite oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Poďte sa nechať uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasický štíhly vibrátor od značky ToyJoy vás poteší nielen svojím realistickým vzhľadom, ale aj vzrušujúcimi funkciami. Jeho mierne zakrivené telo pohodlne dočiahne na váš najcitlivejší bod a bude ho stimulovať výkonnými vibráciami, ktoré si budete vyberať pomocou otočného kolieska v dolnej časti vibrátoru. Classic Slim je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a je aj bezpečný pre telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cielený na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka naslúcha vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Courage Violet

    Chopte sa príležitosti, prijmite výzvu, zoberte odvahu a objavte doposiaľ neznámy svet s luxusným vibrátorom Zalo Courage s kamienkom Swarovski. Jeho elegantný dizajn a dômyselný tvar vám otvoria dvere k intenzívnym orgazmom! Disponuje zahrievacou funkciou, takže sa počas 3 minút dokáže ohriať na ľudskú telesnú teplotu a vy si tak môžete užiť autentické zážitky. Čo je ale najlepšie na tejto hračke, je bezpochýb flexibilná hlava, ktorá sa dokáže ohnúť až o 360°.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Prahnete niekedy po jemných vibráciách a inokedy zas po silných prúdoch potešenie? Louver je vibrátor s 10 vibračnými funkciami, ktorý vás splní oboje. Navyše má praktickú ergonomickú rukoväť a hebké silikónové telo s polorealistickým tvorom a textúrou pre príjemné zážitky. Potešte sa ním sama alebo jeho vibračné funkcie objavujte v páre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomocník pre skutočný orgazmus! Real Vibration M je pôvabný vibrátor z veľmi príjemného silikónu, s ktorým popustíte uzdu svojej fantázii. Je mierne realistický a ponúkne vám 7 intenzívnych funkcií a 4 režimy intenzity. Flirtujte s ním a dosiahnite vrcholy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Nechajte sa ožiariť zlatou farbou a vzrušujúcimi funkciami tohto krásneho vibrátora! Jeho dizajn je krásne autentický a jeho telo je mierne zakrivené. Pýši sa realistickým spracovaním, detailne vymodelovanými žilkami a výrazným žaluďom. Najlepšie sú však vibrácie ovládané koncovým kolieskom. Objavte, čo všetko tento zlatý krásavec dokáže.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.