×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 208

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom na prst! Má príjemný tvar pre pohodlnú manipuláciu a ponúkne vám omamnú funkciu sania pre klitoris a vibrácie, ktorými môžete zacieliť napríklad na G-bod.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Pleasure Rose 10X Silicone Wand with Rose Attachment

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto vibračná hlavica vás poteší 3 rýchlosťami a 7 vzormi vibrácií a môžete si ju buď užívať hladkú, alebo na ňu nasadiť pôvabnú ružičku. Zakaždým vám dá možnosť voľby a pohladí vás hebkým prémiovým silikónom. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Shine X Pink

    Popisok pripravujeme.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pixie Dust Mint-Pink

    Bezkontaktná stimulácia klitorisu v nádherne kúzelnom dizajne: Toto je Satisfyer Pixie Dust, najnovší člen rodiny stimulátorov Satisfyer Double Air Pulse. Tento praktický šikuly rozmaznáva váš klitoris bezkontaktnými tlakovými vlnami alebo intenzívnymi vibráciami – presne tak, ako si prajete.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krasavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plavať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Blue

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krásavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plávať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Heartbeat Panty Vibe with Remote Black-Pink

    Zvýšte svoj tep a objavte potešenie kedykoľvek a kdekoľvek! Jedine Heartbeat Panty Vibe vám totiž umožní si diskrétne užívať vibrácie, nech ste kdekoľvek. Tento vibrátor sa vďaka silnému magnetu pripne na nohavičky, odkiaľ sa ani nepohne. Nechajte si ovládač vo svojej ruke alebo ho zverte svojmu náprotivku a nachystajte si to najviac vzrušujúce rande všetkých čias!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Objavte revolúciu v oblasti potešenia s týmto úžasným stimulátorom klitorisu od Adrien Lastic. Je perfektný absolútne pre všetkých, ľahko sa používa a vďaka praktickému magnetu pekne drží na nohavičkách, a teda aj na svojom mieste. Vychutnajte si jeho vibrácie ovládateľné cez aplikáciu kedykoľvek a kdekoľvek!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami. V hebkémsilikonovom tele sa totiž ukrýva motor so schopnosťou vibrácií a poklepávania. Vibrácie sú sústredené do špičky, ktorá sa pozrie za dvere vagíny, zatiaľ čo pulzujúca bod bude dráždiť klitoris. Pretiahnite prsty praktickým krúžkom a keď budete chcieť, prizvite k hrátkam aj partnera či partnerku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža olízne váš klitoris vďaka šikovnému jazýčku z hebučkého prémiového silikónu. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Jedine s týmto vibrátorom zažijete úchvatnú stimuláciu, ktorá nebude mať obdobu! Jeho exkluzívny design vám poskytne príjemný zážitok s každým dotykom a jeho tvar presne vie, kde je G-bod. A čo je najlepšie - pohyb ramienka pre stimuláciu klitorisu o 4 režimoch. Zatvorte oči a užívajte si 12 vibračných režimov aj rejdiace vrúbky na vašej perle slasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú blaženú radosť? Tak to jedine s týmto úchvatným a dokonale zakriveným vibrátorom od Javida s úžasnými funkciami! Vyskúšajte 10 vibračných režimov v špičke cieliaci na G-bod, 10 režimov pulzujúceho klepania strategicky umiestneného bodu na tele vibrátora a nezabudnite ani na 10 vibračných režimov vo flexibilnom ramene pre stimuláciu klitorisu.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Milujete kvety? Váš klitoris tiež! Táto nádherná ruža prebudí jeho vzrušenie vďaka neuveriteľne zmyselnej pulznej funkcii, ktorá dokonale napodobňuje orálnu stimuláciu. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a vychutnajte si nádherné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Elegantný, zmyselný a vzrušujúci, presne taký je tento nový vibrátor Ünihörn! Svojím pretiahnutým a zakriveným telom pohladí vás G-bod aj klitoris a dopraje vám neuveriteľné orgazmy. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu 10 vibračných a 4 rotačné funkcie, ktoré si môžete užívať dohromady alebo každú zvlášť? Máte to najradšej vo vani? Žiadny problém, Ünihörn je vodotesný!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Snívate o malom vzrušujúcom tajemstve? Tento kompaktný a diskrétny stimulátor klitorisu vyzerá zvonku ako rúž, avšak vo vnútri ukrýva pružný jazýček, ktorý svojimi hlbokými vibráciami prebudí vzrušenie v celom vašom tele. Je pevný a zároveň flexibilný a verte, že keď prijde tá chvíľa, kedy mu predstavíte svoj klitoris, nebudete stačiť lapať po dechu, ako budete vzrušením zvierať prestieradlo. Získajte potešenie a pozornosť, ktorú si zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Hovorí sa, že ženy milujú kvety. Tutu vibračnú kvetinku budú milovať zo všetkých najviac! Jej nádherný dizajn zaujme na prvý pohľad a jej zmyselné vibrácie tiahnuce sa z vrúbkovanej strednej časti vo vás vyvolajú vlny rozkoše. Doprajte svojmu klitorisu to najlepšie a užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Melanie Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Melanieho, vibrátor s úchvatnou funkciou prírazov o 4 režimoch! Okrem toho vie tiež vibrovať (12 funkcií) a ramienko s jemnými jazýčkami bude láskať váš klitoris. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Melanieho!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň a vychutnajte si omamné orgazmy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Táto hravá malá erotická hračka vám dopraje množstvo radostných okamihov! Satisfyer Seal You Soon je dokonalý rozkošný stimulátor s funkciou tlakových vĺn a perfektne sa hodí aj ako úplne prvá erotická hračka. Nechajte si rozmaznávať klitoris intenzívnymi tlakovými vlnami a dodatočnými vibráciami.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Bezkontaktná stimulácia klitorisu v nádherne kúzelnom dizajne: Toto je Satisfyer Pixie Dust, najnovší člen rodiny stimulátorov Satisfyer Double Air Pulse. Tento praktický šikuly rozmaznáva váš klitoris bezkontaktnými tlakovými vlnami alebo intenzívnymi vibráciami – presne tak, ako si prajete.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Black Kiss Rimming Rose

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža olízne váš klitoris, bradavky alebo pokojne aj zadoček vďaka šikovnému jazýčku z hebučkého prémiového silikónu. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Hľadáte hračku, ktorú si so sebou budete môcť vziať kamkoľvek? Asha na to bude ideálna! Vyzerá ako rúž, avšak pod svojím viečkom skrýva mäkký silikónový povrch, ktorý bude tešiť všetky vaše citlivé miesta. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti kdekoľvek budete chcieť, a to pokojne aj vo vani alebo v sprche!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Chcete niečo viac než len obyčajný vibrátor? Iris je hodvábny skvost z mäkkého silikónu. Jeho tvar zaručuje presnú stimuláciu a 20 vibračných režimov vás nikdy neprestane baviť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je vhodný na cesty a pokiaľ použijete lubrikant na vodnej báze, zaistíte si maximálne potešenie a uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 208

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.