×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 1389

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Hľadáte hračku, ktorá okorení váš vzťah? Vrelo odporúčame tento párový vibrátor. Ponúkne vám 9 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Dve silikónové krídelká budú láskať klitoris a druhé rameno poteší vnútornú časť vagíny, kde sa stretne s penisom. Dva motory sa postarajú o vašu slasť a tiež spoločné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Sexuálne zdravie je rovnako dôležité ako akékoľvek iné zdravie, súhlasíte? Podporte ho s týmto mini vibrátorom, ktorý sa hodí na chvíle sebalásky aj párovej vzrušujúcej radovánky. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, elegantný vzhľad a malú veľkosť, vďaka ktorej ho môžete mať kedykoľvek pri sebe.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave White

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a ostatné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že nech je na, vnútri, pod alebo medzi - tento multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinečná prémiová hračka, ktorá sa postará o to, aby váš život bol naplnený spokojnosťou, harmóniou a úžasnými orgazmami. Womanizer Duo 2 bude pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Čo z toho vyplýva? Tie najlepšie chvíľky slasti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hyman Pink

    Sladko ružový vibrátor za bezkonkurenčnú cenu od značky Pretty Love. Doprajte si šťastie a slasť prameniace z duálnej stimulácie. Vibrátor Pete bude vibrovať nielen vo vagíne, ale intenzívne sa bude venovať aj klitorisu. Je vyrobený z jemného silikónu a dohromady má 30 vibračných nastavení. Hľadáte svojho prvého pomocníka? Pete je ten pravý nielen na túto príležitosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Náhradné silikónové hlavice k unikátnej erotickej hračke pre ženy Satisfyer Pro 2 Next Generation.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Čo si takto dopriať nadpozemský orgazmus v priebehu niekoľkých málo minút? Táto pôvabne ružová hračka vás prekvapí svojou šikovnosťou. Využíva technológiu pulzujúceho vzduchu, takže vie vyvolať pocity sania na vašej perle slasti. Vyrobená je z úžasne mäkkého silikónu a jej dotyk budete milovať. Zaobstarajte si hračku, ktorá vám urobí naozaj dobre, vy si to totiž zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1389

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.