×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory klitoris

Položky 97 až 128 z celkom 196

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinečný vibrátor, ktorý navrhli ženy pre ženy. Na prvý pohľad vás zaujme jeho hodvábne hebké silikónové telo, ktoré je tvorené radmi záhybov a je dokonale tvarované tak, aby vám pohodlne padlo do ruky. Dotyk vibrátoru Iroha Zen teda bude úplne príjemný, dráždite sa s ním, zakrúťte ním a nechajte vašu vagínu podľahnúť pocitom tak vzrušujúcim, že budete môcť pokojne niekoľko minút levitovať nad zemou v tých najspokojnenších orgazmických stavoch.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Viete, čo je aktuálnym hitom medzi erotickými hračkami na klitoris? Sú to vibrátory ako je tento - s úzkym koncom pre presné zacielenie a so silnou vibračnou schopnosťou. Magnificient vám na svoj úzky koniec ponúkne ešte dva nadstavce, takže v kombinácii so 6 pulzujúcimi funkciami a 5 rýchlosťami vibrácií máte naozaj veľa možností, ako si to urobiť s absolútnou presnosťou. Zamerajte sa na seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento prekrásny a elegantný sací stimulátor v tvare ruže vás vezme do siedmeho neba cez váš klitoris. Ponúkne vám 10 intenzívnych režimov, ktoré sa skladajú zo 6 rýchlostí a 4 vzorov sania. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s lahodným saním.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Noah, masážna hlavica pre citlivé intímne miesta, ale aj pre uvoľňujúcu masáž stuhnutých svalov kdekoľvek na tele. Ponúkne vám 25 omamných vibračných funkcií cez hladkú zaoblenú hlavu z príjemného silikónového materiálu. Urobte si dobre na tele aj na duši s touto šikovnou vibračnou hlavicou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    Vzrušujúce púčik, ktorý vo vás rozvinie slasť, sebalásku a chuť do života. Má nádherný dizajn ruže a vybavené je technológiou Pleasure Air, ktorá vám dopraje neuveriteľne príjemné pocity podobné saniu, vďaka šikovným vlnám bezkontaktného tlaku vzduchu. Vyberajte medzi 4 režimami a 6 intenzitami a zverte svoju slasť tejto kvalitnej dobíjacej, silikónovej hračke za prijateľnú cenu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dámy, ešte ste si nevybrali? Dajte šancu tomuto fialovému elegánovi, ktorý bol vytvorený tak, aby potešil váš g-bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním a ponúka 10 vibračných režimov a 6 rýchlostí. Objavte podrobnosti a zamilujte sa!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 196

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.