×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory silikón hladký luxusné

Položky 129 až 160 z celkom 289

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Atlas Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Viete, čo je mikro-robotika? Je to funkcia pomôcky Onda, ktorá dôverne napodobňuje hladenie prstami a neuveriteľne tak vzrušuje G-bod. Jedinečný tvar hračky rozumie krivkám ženského tela a vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu. Vychutnajte si tú najvernejšiu a najpríjemnejšie repliku ľudského dotyku!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Mythical Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále veľmi silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorcov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už k dosiahnutiu orgazmu nemusíte hnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bog G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Technologicky najvyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl. Splňte si všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 2, ktorý disponuje technológiou citlivou na dotyk, výkonným motorom a vodotesnosťou. Táto moderná hračka počúva vašu vagínu a jej potreby, podľa toho vás potom stimuluje, dráždi a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. Ba čo viac, môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojím partnerom na diaľku alebo môžete Pearl 2 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Jeho dva výkonné motory tí prinesú hneď dvojnásobnú porciu potešenia - nefalšovaný zajac. Aj keď zajačikovia nie sú práve vaša šálka kávy - Mr. Rabbit zaručene zmení váš názor, pretože vás vynesie do vskutku orgazmických výšin. Jeho zamatovo matný povrch, flexibilné telo a stimulátor klitorisu zo silikónu príjemného na dotyk sa elegantne prispôsobí vašim krivkám.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Snívate o luxuse a realistických pôžitkoch? Furious Rabbit 2.0 je tu preto, aby vám splnil vaše sny! Skrýva v sebe dva super výkonné motory a má pôvabný semi-realistický dizajn. Dostane vás do raja vďaka 3 funkciám: prirážanie, rotujúce koráliky a vibračné ušká pre klitoris. Nechajte si poláskať bod G i klitoris zároveň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s intenzívnym dráždením vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pomerne malá vibračná hlavica vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením silnými vibráciami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Ste náročná a neuspokojíte sa len tak s niečím, pretože vždy chcete to najlepšie? Presne pre vás je tu nová Lelo Ora 3, ktorý vám ukáže skutočnú 100% blaženosť. Jeho moderná technológia PreMotion využíva pevný a presný rotačný pohyb a vzrušujúci hrbolček sa otáča a vibruje. Je lepší než jazyk, je intuitívny, je dokonalý. Vyskúšajte ho a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 289

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.