×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory hladký

Položky 65 až 96 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Bullet Red

    Prémiový mini vibrátor za skvelú cenu, jednoducho nutnosť do vašej kabelky či vrecka! Je malý, ľahko sa ovláda, má krásny dizajn a vie extrémne silne vibrovať. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanité vaginálne či análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko ružový vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 režimov a dobíjať ho budete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte to so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Ťukáte si po čele? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím dala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ sa bude vynímať na vašom dekolte a zamilujú si ju aj vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Nechajte sa očariť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátoru od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 rozmazná vás a body vašej rozkoše svojou zaoblenou, širokou špičkou a mimoriadne silnými vibráciami. Vibrátor je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a dopĺňa ho intuitívne ovládanie.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s intenzívnym dráždením vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pomerne malá vibračná hlavica vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením silnými vibráciami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Love Edition

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urob radosť sama seba, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - Vibrujúci balzam na pery

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný minivibrátor prezlečený za balzam na pery s jemnou zaguľatenou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný vlnitý a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho zvlnený povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala znieť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy neviete, čo sa môže stať a byť pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať osamote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzel, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Chceli by ste sa vziať na vrchol, ktorý pocítite celou svojou vagínou? Wave je vzrušujúca vlnka, ktorá svojím tvarom dokonale kopíruje vonkajšiu časť vagíny a stimuluje vaše lono 10 zmyselnými vibračnými režimami. Flexibilný silikón, z ktorého je vibrátor Wave vyrobený, si zamilujete pre jeho hodvábnu hebkosť a vodotesnosť ocenia predovšetkým milovníčky kúpeľa. Urobte si pekne s hračkou, ktorá rozumie vášmu telu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Rada cestujete, ale chýba vám k tomu vášnivý spoločník? Tento mini vibrátor Flirty Luxurious tu je priamo pre vás! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný nielen na cesty a jeho elegantný vzhľad i ozdoba v podobe kryštálu Swarovski potešia každú ženu s dobrým vkusom. Flirty Luxurious je vyrobený z prvotriedneho hodvábne hebkého silikónu a hoc je malý, ukrýva sa v ňom obrovská sila, ktorá vás vezme na vrchol vskutku luxusným spôsobom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Skoro všetky ženy milujú rúže a tento si zamilujú aj tie, ktoré make-upu zrovna neholdujú. V diskrétnom obale sa v tvare rúžu je totiž ukrytý zamatovo hebký mini vibrátor, ktorý poteší všetky citlivé miesta 10 vibračnými režimami. Vojde sa do každej kabelky, tak na nič nečakajte, dámy, a vybavte sa týmto vibrujúcim zázrakom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Máte radi luxusne vyzerajúce doplnky? Tento elegantne minimalistický čierny mini vibrátor si zamilujete! V jeho pomerne malom tele sa ukrýva veľa energie a poskytne vám maximálny vibračný výkon. Dráždite ním svoje citlivé miesta alebo si ho prizvite k párovým hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - Vibrujúca riasenka

    Elegantný a diskrétny, super výkonný multifunkčný mini vibrátor prezlečený za riasenku s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Pokiaľ máš radšej jednoduchosť, je tým pravým mini vibrátorom práve pre teba model Satisfyer Ultra Power Bullet 6: jeho funkčný dizajn a jednoduché ovládanie sa postarajú o rozkoš rýchlo a efektívne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko žltý vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a dobíjať ho môžete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte to so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Sofistikovaná a diskrétna na 10 bodov z 10, taký je tento pôvabne čierno-červený vibračný rúž. Jeho silikónový hrot vás poláska svojimi 8 vibračnými režimami a jeho vodotesný dizajn vás poteší aj v kúpeľni. Dámy, ak ste hľadali nenápadného milovníka na cesty, práve ste ho našli, radujte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavujeme vám vášho nového luxusného miláčika pre nekonečné chvíľky vášne a úžasných orgazmov. Je mocný, takže vás naozaj uspokojí, je flexibilný, takže sa vám prispôsobí, je silikónový, takže vám bude príjemný, je vodotesný, takže vás bude tešiť aj pri kúpeli a je vodotesný, takže mu nikdy nedôjde šťava!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved Rechargeable Power G

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak ste neprišli na rad? Možno ste zatiaľ len nemali šťastie nájsť ho! Power G vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy zložité. Má dokonalý tvar pre nájdenie tohto centra slasti a ponúkne vám hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.