×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory hladký

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám nabídne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna z najroztomilejších hračiek z našej ponuky! Tento zelený-mini vibrátor má úžasne pružnú hlavu a nežnú zelenú farbu. Ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov a šťavu mu dodáte cez pohodlné nabitie cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vibrácie a elegantný dizajn!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Či už si chcete vzrušujúcu stimuláciu užívať v páre alebo sólo, tento vibrátor na prst dodá vašim. hrátkam tú pravú šťavu. Je vyrobený z mäkkého silikónu, má tvar zajačika a jeho ušká sú príjemne pružné. Jednou vibračnou rýchlosťou potešia akékoľvek citlivé miesta a jeho hebký dotyk nepôjde nemilovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám ponúkne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Pre rôzne erotické hrátky - aj pod vodou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše myšlienky, pocity, presvedčenia a postoje môžu pozitívne alebo negatívne ovplyvniť naše biologické fungovanie. Inými slovami, naša myseľ môže ovplyvniť, aké zdravé bude naše telo! Na druhú stranu to, čo robíme so svojim fyzickým telom (čo jeme, ako veľmi cvičíme, dokonca aj naše držanie tela), môže ovplyvniť náš duševný stav (opäť pozitívne alebo negatívne). To má za následok zložitý vzájomný vzťah medzi našou mysľou a telom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Hľadáte hračku, ktorú si so sebou budete môcť vziať kamkoľvek? Asha na to bude ideálna! Vyzerá ako rúž, avšak pod svojím viečkom skrýva mäkký silikónový povrch, ktorý bude tešiť všetky vaše citlivé miesta. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti kdekoľvek budete chcieť, a to pokojne aj vo vani alebo v sprche!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Jibbys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta úchvatnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Not War Amore Orange

    Aj malé veci dokážu veľké zázraky a tento vibrátor je toho dôkazom. Je výkonný a ideálny na sólo aj párové hrátky. Jeho elegantný dizajn a prevedenie si zamilujete a potešenie, ktoré vám prinesie, vás dostane do raja. Okúste hlboké silné vibrácie s niekoľkými rýchlosťami a vzormi, pritlačte ním na klitoris alebo bradavky a objavte vášeň ukrytú vo vašom tele.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Jednoduchý láskyplný dotyk bude stačiť na to, aby vás vzrušením zrazil na kolená. Tento vibrátor na prst je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a očarí vás 3 vibračnými funkciami a 3 funkciami rotácií. Používajte ho osamote alebo s vaším náprotivkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašej erotickej zbierke? Tento mini vibrátor z kolekcie Cala Azul! Hodí sa na vaginálnu aj klitorálnu stimuláciu a vie vibrovať o 10 rôznych režimoch. Jeho ovládanie je ľahké a pohodlné a dobíja sa pomocou USB kábla. Objavte svoju novú najobľúbenejšiu hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.