×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tomto puzdre so sexy leopardím vzorom sa ukrýva ešte viac sexy hračka, ktorou je malá, ale výkonná masážna hlavička. Jej vibrácie sú tiché, ale silné a ponúkne vám hneď 10 rôznych funkcií. Váš klitoris sa bude vznášať! Doprajte si elegantnú a kvalitnú hračku v štýlovej leopardej taštičke.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Heart Throb

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepší na ňom pulzujúci bod, ktorý svojimi výkonnými pulzmi bude rozmaznávať klitoris alebo napríklad bradavky. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová ocel sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabným retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej zbierke erotických hračiek! Tento mini vibrátor luxusnej striebornej farby s nezbedným Playboy zajačikom v sebe ukrýva výkonný motor, ktorého vibrácie poškodia akékoľvek erotogénne miesta na tele. Je skvelý pre sólo aj párové objavovanie nových vnemov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Perfektná sila, presná stimulácia a hlboké vibrácie, to je Ultra Bullet, najobľúbenejší vibrátor široko ďaleko od FemmeFunn. Objavíte s ním všetky svoje sladké miesta, a to diskrétne a pokojne aj vo vani. Vyberte si z 20 vibračných režimov a vychutnajte si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Power G

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak ste neprišli na rad? Možno ste zatiaľ len nemali šťastie nájsť ho! Power G vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy zložité. Má dokonalý tvar pre nájdenie tohto centra slasti a ponúkne vám hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko fialkový vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a dobíjať ho môžete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte aj so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lady in Red

    Nemusíte milovať iba červenú farbu, aby ste si zamilovali tento vibrátor. Má tak ohromujúce funkcie, že ho budete zbožňovať už po prvom použití. Je z luxusného hebkého silikónu a je úžasne pružný, takže sa prispôsobí vašim potrebám. Pozvite si do spálne svojho nového červeného potešiteľa.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Chcete byť vždy pripravená urobiť si dobre? Tento vibrátor v puzdre z umelej kože sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka. Ponúkne vám 10 intenzívnych vibračných rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla. A čo viac? Spoločnosť vám môžete robiť aj v kúpeľni, je totiž úplne vodotesný! Užite si veľké „O“ aj na cestách.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátora od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Dotys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta vrúbkovanou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Malý, ale šikovný a tiež roztomilý vibrátor z kolekcie Cuties! Má zamatovo mäkký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Má tiež úžasne pružnú hlavu pre ľahké zacielenie na tie správne miesta a ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov. Užite si s ním vo vani či v sprche, je totiž vodotesný!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Čo takto vziať si so sebou na cesty niečo úplne univerzálne a napriek tomu vzrušujúce? Tento malý vibrátor je maximálne všestranný, dobíja sa cez USB a má 3 uspokojujúce rýchlosti. Vojde sa do každej kabelky a zvládne veľa parády. Rozvášnite sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Chceli by ste čarovný prsteň, ktorý by vás vzal do iného sveta? Do sveta plného potešenia a orgazmov? Vibračnému prsteňu Belou Flutter sa nevyrovná ani ten, ktorý mala Arabela! Je to vibračný multi-talent, ktorého špička je tvorená 4 lupeňmi pre rozmanitú stimuláciu. Nasaďte si ho a zoznámte ho so všetkými citlivými bodmi na vašom tele!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mini Stick Mini Wand Vibrator Green

    Malá a roztomilá vibračná hlavička, ktorá vás uchváti svojou vibračnou silou! Jej diskrétne prevedenie a pôvabná farba budú lahodiť vašim očiam a jej dych vyrážajúci výkon vašim citlivým miestam. Mäkký silikón sľubuje jemný dotyk a okrem erotickej stimulácie sa hračka hodí na zmiernenie bolesti stuhnutých svalov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.