×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory penis

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Grey Box - Sada erotických pomôcok

    Set pre objavovanie tajov S / M, či už nežného alebo drsnejšieho, obsahuje všetko, čo budete potrebovať, za bezkonkurenčnú cenu v kvalitnom prevedení.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Užite si tú najlepšiu a najintenzívnejšiu masturbáciu, ktorá je teraz na dosah s nadstavcom Cock-Teaser, ktorý z masážnej hlavice Kink Power Wand urobí ohromne silný masturábor. Jeho vnútorná textúra zaručuje dômyselnú stimuláciu a uzavretý koniec potom ponúka pocity simulujúce sanie. Príjemný a predovšetkým transparentný materiál TPE potom umožňuje sledovať priebeh celej akcie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Chcete okoreniť svoj sexuálny život? Zoznámte sa s Xone, interaktívnym masturbátorom, ktorý vám poskytne dych vyrážajúce a úchvatné zážitky či už sa budete hrať sám alebo v páre. Za všetkým stojí funkcia pohybu hore o dole o 10 režimoch, ktoré uspokoja všetky vaše potreby a taktiež možnosť prepojiť mastubátor s aplikáciou SyncMo, v ktorej v reálnom čase zažite erotické videá na vlastný penis!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Sada plná potešenia! Urobte s ňou radosť sebe aj svojmu náprotivku, obsahuje totiž hračky, z ktorých sa zblázni on aj ona. 12 erotických pomôcok z tejto sady vám okorení vaše posteľové hrátky, užívajte si rozmanitosť, nové zážitky a jedinečné pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nový We-Vibe Sync je navrhnutá pre spoločný pôžitok pre každého. Príjemné a výkonné vibrácie stimulujú klitoris i bod G a vďaka novému tvaru si vibrácie i vzrušenie vychutnáte obaja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun White

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ním dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 2

    Partnerský box od Satisfyer umožní ešte väčšiu zábavu pri milovaní: S partnerským vibrátorom Double Joy a krúžkom na penis Royal One si zmyselné vibrácie užijú obaja partneri. Obe hračky je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.