×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory pre ženy

Položky 129 až 160 z celkom 1469

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Massager

    Prahne celé vaše telo po výkonných vibráciách? Doprajte si ich! Masážna hlavica Europe Magic Wand svoju silu získava priamo zo zástrčky (230 V) a zažijete s ňou teda viac parády než s podobnými prístrojmi na baterky. Vychutnajte si vibrácie, ktoré ďaleko presahujú to, na čo ste zvyknutí, a zažite skutočnú spokojnosť!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderlust

    Silikónová masážna hlavica na potešenie celého tela vrátane vagíny! Jeden jej koniec totiž slúži ako klasická hlavica, uvoľní napäté svaly, poláska klitoris a druhý koniec je potom dômyselne zahnutý vibrátor na príjemnú penetráciu. Vo svojom tele ukrýva 2 výkonné motory, ktoré spolu ponúkajú 49 rôznych kombinácií funkcií a rýchlostí.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Relatívne štíhly vibrátor na análne, aj vaginálne dráždenie. Má realistický vzhľad a hravé, ružovo-červené prevedenie. Vyrobený je z gélového materiálu a vibrácie sa ovládajú koncovým kolieskom. Nechajte sa uspokojiť cenovo dostupnou hračkou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Úplne diskrétne, ale zároveň super vzrušujúce! Chcete si trochu zablbnúť na verejnosti a užiť si sexi zábavu? Tento malý vibrátor sa postará o váš bod G a klitoris zároveň a bude vaším nezbedným tajomstvom. Ovládač môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku a nechať ho vybrať vám jeden z 10 vibračných režimov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Hľadáte hračku, ktorá okorení váš vzťah? Vrelo odporúčame tento párový vibrátor. Ponúkne vám 9 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Dve silikónové krídelká budú láskať klitoris a druhé rameno poteší vnútornú časť vagíny, kde sa stretne s penisom. Dva motory sa postarajú o vašu slasť a tiež spoločné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Fialová

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boy

    Nech si hovorí, kto chce, čo chce, vám na veľkosti jednoducho záleží? Big Boy vás dostane! Je to realistický vibrátor s dokonalým žilkovaním z mäkkého materiálu a s niekoľkými rýchlosťami vibrácií. Premeňte svoje veľké sny v skutočnosť s vibrátorom Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1469

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.