×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory pre masérky

Položky 33 až 62 z celkom 62

  1. 1
  2. 2
  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovší model masážnej hlavice Doxy, tentokrát o niečo menší a ľahší, aby vám uľahčil manipuláciu, avšak stále tak ohromne výkonný ako modely predchádzajúce. S touto masážnou hlavicou Doxy Number 3 presne zacielite na tie miesta na vašom tele, ktoré si jej lahodné vibrácie práve vyžadujú. Je tiež o niečo tichšia, takže sa hrátky s ňou stanú diskrétnejšie, hoc jej vibrácie sú silné a dunivé. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, telo je z kovu a hlava z hebkého silikónu. Patrí tak medzi to naj, čo súčasný trh s masážnymi hlavicami ponúka.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ním dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Hľadáte poriadnu masážnu hlavicu pre poriadnu stimuláciu aj poriadnu masáž? Račte sa zoznámiť s Megawand! Je to dobíjací stimulátor pre nekonečné orgazmické kombinácie. Ponúkne vám 20 vibračných režimov a 8 nastavení intenzity, čo je 160 rôznych možností! Nechajte flexibilnú silikónovú hlavu jemne stimulovať klitoris alebo akékoľvek miesto na vašom tele.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete poriadnu masáž? Tú občas potrebuje každý z nás, a preto prestížna značka Bodywand prichádza s tou jedinečnou pomôckou, s ktorou si vychutnáte svalovú stimuláciu a masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite s jej pomocou aj tie najnapätejšie svaly na tele a vychutnajte si ten príjemne svieži pocit!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Obľúbená vibračná hlavica v menšom prevedení! Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je skvele flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Snívate o jemnom dotyku a pocite lietajúcich motýlikov v bruchu? Otouch Mushroom budete milovať! Je to veľmi príjemný masážny stimulátor, s ktorým budete objavovať svoju vášeň, kreativitu a hlavne neskutočne úžasné pocity. To si jednoducho nemôžete nechať ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fluid Maane Powerful Massager Burgundy

    Máte radi prekvapenie? Táto hyper výkonná vibračná hlavica vás poteší svojou dych vyrážajúcou silou ukrytou v kompaktnom tele. Nenechajte sa zmiasť jej veľkosťou, má v sebe výkonný motor s 10 vibračnými funkciami od jemných až po dunivé. Doprajte si uvoľňujúce pohladenie celého tela alebo príjemnú stimuláciu zakončenú omamným orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Black

    Chcete sexy masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Dokonalý adept na vášho najlepšieho priateľa! Táto dobíjacia masážna hlavička je tak pekná a roztomilá, že je až na neuverenie, aké veľkolepé vibrácie v sebe ukrýva! Jej krátka rukoväť vám pohodlne padne do ruky a vibrácie cielené do guľatej hlavy vás namasírujú po celom tele. Malá, ale šikovná!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Hľadáte darček pre niekoho, kto miluje luxusné hračky? S touto sadou určite neurobíte chybu! Obsahuje menšie verzie najobľúbenejších Le Wand hračiek v nádhernom darčekovom balení. V pôvabnej bielej krabičke nájdete všestrannú mini masážnu hlavičku, obojstranné dildo z nerezovej ocele pre stimuláciu G-bodu či prostaty a nechýba ani pôsobivý odznak. Štýl a elegancia pre vaše erotogénne zóny!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ak vás táto zahnutá vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Vush Majesty 2 Peach

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Majesty 2 je úchvatná vibračná hlavica z mäkkého lekárskeho silikónu, ktorého hodvábny dotyk si zamilujete na prvú dobrú. Ponúkne vám 5 úrovní a 10 vibračné vzorov. Potešte nielen svoje citlivé intímne miesta, ale aj unavené svaly po celom tele.

    179 €

    66,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Therapy Stick Massager with 8 Extremely Powerful Speed Range White

    Zjete nielen po zmyselnej intímnej masáži vašich citlivých miest, ale aj po uvoľnení svalov po celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 10 vibračných režimov a vďaka jej pružnému krku sa s ňou všade hravo dostanete. Majte si po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 62 z celkom 62

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.