×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory rotácie

Položky 33 až 64 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Chcete naozaj autentické zážitky? Tento vibrátor nielen vyzerá ako naozajstný penis, ale tiež sa vie hýbať ako naozajstný penis! Pomocou drôtového ovládača si vyberiete rotačný prirážajúci pohyb alebo vibrácie o 8 vzrušujúcich režimoch. Použite prísavku a užite si prenikanie, ktoré bude možno ešte lepšie ako skutočný sex!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a ponúkne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostane do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámam predstavujeme dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť. Pokojne i každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobňujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, stimulátor má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostanú do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámy, predstavte si dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť, pokojne každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť s Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bude perfektným parťákom ako pre hrátky sama so sebou, tak pre šantenie s partnerom. Je výkonný, vodotesný, duálne stimulujúci a zvláda báječný rotačný pohyb vďaka vnútorným otočným guľôčkám. Vyrobený je z mäkkého TPR a plastu, jeho rozmery sú kompaktné, tvar ergonomický a cena prijateľná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Snívate o luxuse a realistických pôžitkoch? Furious Rabbit 2.0 je tu preto, aby vám splnil vaše sny! Skrýva v sebe dva super výkonné motory a má pôvabný semi-realistický dizajn. Dostane vás do raja vďaka 3 funkciám: prirážanie, rotujúce koráliky a vibračné ušká pre klitoris. Nechajte si poláskať bod G i klitoris zároveň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Milujete orálny sex a všetky šikovné jazyky? Holey Trinity má hneď 3 také a teší sa, až nimi pohladí všetky vaše slastichtivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dancing Dick

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Dancing Dick vám ukáže, čo znamená vášeň! Jeho jedinečne realistický žaluď sa rozvln9 v 3 režimoch rotácií a skrz ovládač si môžete vybrať aj z 5 príjemných vibračných režimov pre absolútnu slasť. Podľahnite jeho autentickej kráse a zatancujte si s ním ten najhriešnejší tanec.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 7 výkonných funkcií krúživého pohybu pre dokonalú stimuláciu G-bodu či prostaty? Jeho hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Ethana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.