×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory ružová

Položky 33 až 64 z celkom 67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Light Pink

    Hľadáte hračku, ktorá dodá nový luxusný smer vášmu intímnemu potešeniu? Zalo EVE je nový vibrátor zo série Aurora, ktorý svojim tvarom aj funkciou pohybu pripomína jazyk a realisticky napodobňuje lízanie. Doprajte si autentické orálne potešenie kedykoľvek naň budete mať chuť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibracie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Curve Vibrator Peachy Pink

    Nový prírastok do Snail Vibe rodiny! Vzrušujúci model Curve má ergonomický tvar na stimuláciu G-bodu, textúrovanú hlavu, ktorá bude láskať klitoris a pohodlnú rukoväť. Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luxusná, moderná a neodolateľné hračka, ktorú vaša vulva bude milovať, to sa stavte! OhMyC sa pohodlne uvelebí vo vašej dlani a poteší vás rotujúcim korálikom, ktorý bude nežne i divoko masírovať váš klitoris aj jeho okolie. Vychutnajte si 3 úrovne intenzity a vzrušenie, ktoré bude len vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • VIVE Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue and Pulse Wave Stimulator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Kura premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií a prírazov aj ramienko, ktoré sa neuveriteľne dráždia klitoris pulzácii. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najkrajšia a najelegantnejšia králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Magic Stick Pink

    Moderná doba so sebou prináša moderné erotické pomôcky, a práve medzi ne patrí aj tento luxusný vibrátor! Je vyrobený z prvotriedneho silikónu a disponuje pokročilou elektronickou technológiou. Je úžasne príjemný, mäkký a hebký a potešujúce. Vybavený je 3 silikónovými nástavcami pre cielenú stimuláciu, ktoré nepôjde zdolať. Doprajte si skutočnú slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Denver Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibracie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Pink

    Snívate o veľkej vibračnej hlavici pre velkolepé pocity? Práve pre vás je tu Ultra Wand XL! Dopraje vám extra výkon, ktorým naplnia vaše milostné túžby, ale aj potešia unavené svaly po celom tele. Jej hlava je usadená na pružnom krku a je tak dostatočne flexibilná, aby nebol problém sa s ňou dostať kdekoľvek na tele. Chopte sa ergonomickej rukoväte a poďte si robiť dobre!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Kura Thrusting G-Spot Vibrator with Flapping Tongue & Pulse Wave Stimulator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Kura premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií a prírazov aj ramienko, ktoré sa neuveriteľne dráždia klitoris pulzáciami. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buck Wild Pink

    Vydajte sa na divokú jazdu s týmto vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Ponúkne vám mimoriadne pocity, to nám verte. Jeden jeho konca zvláda hypnotický pohyb, ktorým sa bude dotýkať citlivého G-bodu a druhý koniec sa bude zmyselne trepotať a láskať tak klitoris. Použite jeden alebo dva motory na dosiahnutie svojej rozkoše a nezabudnite ani na tlačidlo turbo, ktorým aktivuje maximálny výkon v celej hračke!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aiko Light Pink

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Aiko sa bude sústrediť na váš klitoris a pomôže vám objaviť nové vnemy, ktoré ukrýva. Dokonale hedvábne a pružný silikón vás prekvapí svojou jemnosťou a pohladí vás na duši aj na vašej perle slasti. Zažite veľkú škálu emócií s 10 vibračnými režimami!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Obi Light Pink

    Uchopte vibrátor OBI do svojej dlane a choďte intenzívnu slasť ukrytú vo vašom klitorise. Jeho premyslený dizajn priľne ku klitorisu a zakryje aj pysky a hrádzu, takže váš čaká naozaj široká škála vzrušujúcich vnemov. Jeho mocné vibrácie vám otvoria dvere k nebeskému orgazmickému štetiu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Magic Stick S1 Pink

    Moderná doba so sebou prináša moderné erotické pomôcky, a práve medzi ne patrí aj tento luxusný vibrátor v novej S1 verzii! Je vyrobený z prvotriedneho silikónu a disponuje pokročilou elektronickou technológiou. Je úžasne príjemný, mäkký a hebký a potešujúce. Vybavený je 4 silikónovými nástavcami pre cielenú stimuláciu, ktoré nepôjde odolať. Doprajte si skutočnú slasť!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife Adventure 2 Triple-Stimulation Vibe Pink

    Intimita rúca hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v stimulácii všetkých troch najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    Hľadáte silnú stimuláciu ukrytú v nádhernej a luxusnej hračke? Objavte elegantnú vibračnú hlavicu Ava od Zalo! Ponúkne vám úchvatný výkon a presnú stimuláciu. Vďaka kompaktnej a pohodlnej veľkosti je ľahko prenosná a jej dvojvrstvové silikónové prevedenie si pre jeho hebkosť jednoducho zamilujete. Užite si masáže celého tela aj láskanie citlivých miest!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO DOT Travel Pink

    Svojho potešiteľa je potrebné mať neustále po ruke! Predstavujeme novinku od luxusnej značky Lelo, vhodnú aj na cesty, je tu Lelo Dot Travel! Je to kompaktný vibrátor pre presnú stimuláciu klitorisu a zmestí sa do každej tašky, kabelky alebo kufra. Objavte jeho úžasnú Infinite Loop technológiu a vychutnávajte si omamne príjemné pocity kedykoľvek a kdekoľvek.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Pink Passion

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tenga Iroha Yuki Nadeshiko

    Snívate o hebkom vzrušujúcom pohladení? Tenga Iroha vypočuje vaše priania a sny a dopraje vám omamné potešenie, o ktorom sa vám snáď ani nezdalo. Biela YUKI inšpirovaná snehuliakom je zakončená guľatou špičkou pre jemné zavádzanie. Jej mäkký a poddajný materiál si zamilujete na prvý dotyk, tak si pre seba doprajte len to najlepšie, pretože si to zaslúžite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Midori Nadeshiko

    Snívate o hebkom vzrušujúcom pohladení? Tenga Iroha vypočuje vaše priania a sny a dopraje vám omamné potešenie, o ktorom sa vám snáď ani nezdalo. Zelená Midor inšpirovaná prírokou je zakončená zaoblenou špičkou pre presnú stimuláciu. Jej mäkký a poddajný materiál si zamilujete na prvý dotyk, tak si pre seba doprajte len to najlepšie, pretože si to zaslúžite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Sakura Nadeshiko

    Snívate o hebkom vzrušujúcom pohladení? Tenga Iroha vypočuje vaše priania a sny a dopraje vám omamné potešenie, o ktorom sa vám snáď ani nezdalo. Ružová Sakura inšpirovaná čerešňovým kvetom je zakončená špičkou pre sexy uštipnutie. Jej mäkký a poddajný materiál si zamilujete na prvý dotyk, tak si pre seba doprajte len to najlepšie, pretože si to zaslúžite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Delola Pink

    Chcete zažiť všetko vzrušenie, ktoré sa vo vašom tele ukrýva? Tento králik bude počúvať vaše priania a plniť ich tým najlahodnejším spôsobom. Má pevné jadro a príjemne mäkkú vonkajšiu časť, ponúkne vám 8 vibračných režimov a jeho zakrivenie aj zvlnenie vo vás bude prebúdzať orgazmické vlny. Zamilujete sa do jeho pôvabného a premysleného vzhľadu a funkcií, ktoré vás nenechajú suchú.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na úžasné vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Reach je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, pripevňuje sa k nohavičkám a ovláda sa skrz aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 67

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.