×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory Satisfyer

Položky 129 až 160 z celkom 210

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vĺn. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dych.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Zažite niečo úplne nové, jedinečné a úchvatné! Toto sa je Satisfyer Tri Ball 2, šikovný multivibrátor pre slastnú stimuláciu niekoľkých miest súčasne. Vychutnajte si s ním klitorálnu, vaginálnu a análnu stimuláciu naraz vďaka flexibilnému a ohybnému telu. Skúmajte svoje potešenie, bude to zábavné a vzrušujúce!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prináša flexibilitu, zábavu a elegantný dizajn. Vnútorný drôt sa postará o to, že sa vibrátor pre bod G premení na vibrátor typu rabbit. Môžete ho ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnuť naozaj exkluzívne zážitky.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover 36 sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Pokiaľ máš radšej jednoduchosť, je tým pravým mini vibrátorom práve pre teba model Satisfyer Ultra Power Bullet 6: jeho funkčný dizajn a jednoduché ovládanie sa postarajú o rozkoš rýchlo a efektívne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Tento špeciálny klenot od Satisfyer vám otvára novú dimenziu zmyselných zážitkov s romantickým dizajnom, bezkontaktnými tlakovými vlnami a revolučnou technológiou Liquid Air.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Force Violet

    Satisfyer G-Force je výkonný odborník na stimuláciu bodu G. Vibrátor vás rozmaznáva silnými vibráciami, sploštenou špičkou a atraktívnymi drážkami.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je ideálny prstový vibrátor pre začiatočníkov, ktorý zaujme predovšetkým svojim intuitívnym ovládaním, silnými vibráciami a univerzálnosťou.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vás nový verný spoločník! Ochotne a rád bude po vašom boku úplne kdekoľvek. Doma, na cestách po metropolách, na hotelových izbách. Na všetkých miestach tohto sveta vám ohromí spaľujúcim nadšením a funkciami ovládateľnými cez aplikáciu. Jeho zahnutá objemná špička pohladí váš G-bod as citom ho bude láskať intenzívnymi vibráciami. Vychutnajte si hrejivý pocit pri srdci, teda pardon, samozrejme myslíme v nohavičkách, Hot Spot sa totiž vie zahriať až na príjemných 39 stupňov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Orístroj Air Pump Bunny 2 ponúka tri druhy príjemnej stimulácie. 2 výkonné motory rozmaznávajú bod G a vagínu intenzívnymi vibráciami, zatiaľ čo nafukovací hriadeľ stimuluje aj bod G a napĺňa vás vášňou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Prístroj Air Pump Booty 2 vás rozmazná hlbokými vibráciami a nafukovacím hriadeľom, ktorý je možné individuálne prispôsobiť vašim potrebám. Tento originálny vibrátor je vyrobený z hodvábneho silikónu a má praktický koncový krúžok

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 210

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.