×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory texturovaný

Položky 97 až 128 z celkom 161

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Skvost medzi prirážajúcimi vibrátormi! Pillow Talk Feisty je tu pre všetky dámy, ktoré hľadajú jedinečný zážitok, ktoré si chcú užiť autentické prirážanie, a ktoré si potrpia na krásne a vkusné veci. Vychutnajte si nepretržité potešenie vďaka 2 rýchlostiam a 3 dynamickým funkciám vibrácií a ťahov.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Chcete si pekne pohonit so svojou obľúbenou masážnou hlavicou? Tento Thunder Wrap nadstavec vám to umožní. Padne na akúkoľvek hlavicu štandardných rozmerov a jej dômyselná korálková textúra poriadne poláska vaše nervové zakončenia. Jednoduché príslušenstvo, ktoré sľubuje veľa zábavy. Tak ráčte objaviť silné orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinečný vibrátor, ktorý navrhli ženy pre ženy. Na prvý pohľad vás zaujme jeho hodvábne hebké silikónové telo, ktoré je tvorené radmi záhybov a je dokonale tvarované tak, aby vám pohodlne padlo do ruky. Dotyk vibrátoru Iroha Zen teda bude úplne príjemný, dráždite sa s ním, zakrúťte ním a nechajte vašu vagínu podľahnúť pocitom tak vzrušujúcim, že budete môcť pokojne niekoľko minút levitovať nad zemou v tých najspokojnenších orgazmických stavoch.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Do Jopen Amour Wand sa zamilujete na prvý pohľad. Je to totiž sladko ružový vibrátor s 35 nastaveniami vibrácií a hodvábne hebkým povrchom. Okrem toho je tiež vodotesný, vysoko výkonný a má báječne pružné telo, takže sa prispôsobí nielen vašim proporciám, ale aj potrebám. Urobte si radosť touto krásnou hračkou s prekrásnym koncovým srdiečkom a podľahnite nekonečne príjemným orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Lola Teal

    Rozkošný vibrátorik na všetky príležitosti! Má 10 intenzívnych vibračných funkcií a jedinečný špirálovitý dizajn, ktorý si zamilujete. Hoci je pomerne malý, rozhodne to nie je na škodu, lebo ho aspoň môžete mať všade so sebou a neustále po ruke. Užite si hodvábne hebký dotyk jeho silikónového povrchu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Lici bude pre vás dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a cez jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Vzrušenie je niekedy aj magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa ho a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Úžasná sada pre všetky dámy, ktoré majú rady možnosť voľby! Základným prvkom Joy Collection je mini vibrátor s naozaj silnými vibračnými schopnosťami. Jeho možnosti potom môžete rozširovať vďaka 4 nadstavcom, ktoré počas sekundy premenia mini vibrátor na jedinečnú hračku. Ktorý nadstavec bude váš najobľúbenejší? Nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho už máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Gili pre vás bude dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a skrz jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 161

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.