×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vaginálne

Položky 97 až 128 z celkom 139

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Viete, že bod G nie je jediné miesto v ženskom tele, simuláciou ktorého zažívajú ženy nadpozemské orgazmy? Je tu ešte A-bod, ktorý sa nachádza tiež v pošve a tento vibrátor je určený na jeho priamu stimuláciu. Okrem toho si do parády vezme aj bod G a sľubuje tak naozaj intenzívne orgazmické pôžitky. Objavte všetok orgazmický potenciál, ktorý sa vo vás skrýva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Naštartujte svoju kreativitu a využijte každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte ľan G-bod? Alebo ľan klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 výkonnými motormi, zakriveným, ergonomickým tvarom a úzkou, flexibilnou špičkou, rozmaznáva Satisfyer A-Mazing 1 bod A a poskytuje nezvyčajne hlbokú stimuláciu. Silikónový povrch je obzvlášť pružný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Sólo potešenie alebo žeravá zábava s partnerom či partnerkou? Všetko je možné! Táto flexibilná hračka má na každom konci vibrátor, takže si každý z páru môže vziať jeden a hračku môžete zdieľať. Vložíte ho do vagíny alebo do análu? Oboje je správna voľba!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ives Pink

    Vyberáte si vibrátor a nemôžete sa rozhodnúť? S Ives nič nepokazíte, je to stávka na istotu! Bude totiž stimulovať vnútro vagíny aj klitoris, ponúkne vám 30 vibračných funkcií a hodvábne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Máte vybrané!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S rovnakou ľahkosťou ako motýľ dosadá na kvetinu sa tento vibrátor dotkne vášho bodu G a vibráciami ho privedie k šialenstvu. Je z nádherne hebkého silikónu, dobíja sa pomocou USB kábla a silu vibrácií si budete voliť pomocou tlačidla medzi krídlami. Odleťte do sveta vášne, šťastia a orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Naštartujte svoju kreativitu a využite každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte len G-bod? Alebo len klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    To najlepšie potešenie vychádza so stimuláciou klitorisu, súhlasíte? Pokiaľ áno, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento Infinite Love Clitoral Stimulator. Pohltí váš klitoris svojou ohromujúcou funkciou, ktorá dôverne napodobňuje orálny sex. Pripravte sa na to, že sa zbláznite slasťou a bude jednoducho a jednoducho krásne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Všestranné potešenie a jedinečná elektro-stimulácia! Tento vibrátor disponuje ramienkom na stimuláciu klitorisu a okrem toho vás budete tešiť i elektro-stimulačnými pulzami. Jeho veľká hlava bude láskať G-bod a klitoris si užije vibrácie o 7 režimoch. Užite si dotyk hebkého silikónu, a hlavne všetky netradičné pocity spôsobené elektro-stimuláciou!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento ohybný vibrátor Eliza, ktorý bude vždy držať v pozícii, do ktorej ho ohnete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Fantazírujete už dlho o tomto sexi potetovanom bad boyovi zo susedstva? Vdýchnite život svojim fantáziám a užite si s ním i s jeho piercingom v žaludi! Je tak veľký a taký vibrujúci! Vďaka prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vďaka realistickému vzhľadu sa doňho zamilujete na prvý pohľad!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Hľadáte všestranný vibrátor prvotriednej kvality, ktorý vás rozhodne nikdy nesklame? Práve si prezeráte vibrátor Dip, tú najlepšiu klasiku, ktorú si môžete dopriať. Poteší vás vo vnútri alebo vonku podľa toho, na čo budete mať práve náladu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 139

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.