×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vaginálne

Položky 129 až 160 z celkom 1082

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodotesný šikula pre všestranné potešenie! Dotyk jeho hebkého silikónu budete milovať rovnako ako jeho luxusný vzhľad a dych vyrážajúce schopnosti. Do raja vás vezme svojim dômyselným tvarom a hlavne 15 vibračnými režimami, ktoré budú súčasne láskať vagínu, bod G a klitoris. Podľahnite sile 3 motorov a vychutnávajte si úžasné orgazmické zážitky.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Dômyselne zakrivený, báječne pružný a veľmi výkonný vibrátor pre dvojnásobné potešenie a slasť! Vďaka jeho tvaru s ním ľahko dosiahnete na G-bod a potom veľmi silným stimulátorom na klitoris urobí dobre vonkajšej časti vašej lasturky. Užite si flexibilitu vibrátora, dva silné motory a 7 intenzívnych vibračných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love David Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Davida, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Davida!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Light Pink

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Čo sa stane, keď motýlik z tohto vibrátora pristane na váš klitoris? Vyletíte až do siedmeho neba slasti! Alexios bude myslieť na všetky vaše citlivé miesta a rozmaznávať bude ako klitoris, tak vnútro vagíny. Ponúkne vám totiž 2 extra silné motory F1 s 10 rôznymi vibračnými režimami. Doprajte si roztomilý vibrátor s omamnými funkciami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Raspberry

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po niečom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, ďalej tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám ponúkne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Black

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tak krásny a tak šikovný! Pôvabný fialový IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebký a príjemný. Je pripravený splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum vďaka svojim šikovným funkciám! Jeho báječný tvar bude rozumieť vašim telesným proporciám a dovedie vás až k tomu najlepšiemu orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Black

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Hľadáte kvalitný vibrátor pre vašu maximálnu spokojnosť? Tento od Nu Sensuelle je ideálny adept! Dalo by sa povedať, že má dvojakú osobnosť, je to nežný a milujúci potešiteľ, ktorý svojou zakrivenou hlavou a starostlivo vytvarovanými hrebeňmi môže potešiť G-bod alebo klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Raspberry

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najmäkší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliace priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento úžasne zakrivený vibrátor s pohyblivou masážnou hlavou sa bude dômyselne venovať vášmu G-bodu, ale zoznámiť ho pokojne môžete aj s prostatou. Objavte jeho 10 vibračných funkcií pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cotton s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1082

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.