×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory čierna vibračné

Položky 129 až 160 z celkom 561

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky, a dokonca ho môžete spárovať s aplikáciou v telefóne. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Potrebuje váš sexuálny život iskru, a to doslova? Táto úžasná hlavica od Zeus vám ponúkne nielen intenzívne vibrácie, ale aj povzbudzujúce elektro-stimulácie. Tešte sa na chvíle plné nezabudnuteľného vzrušenia a nových zážitkov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavte si hlboko intenzívne vzrušenie, slasť, ktorá sa vinie celým vaším telom a prirážanie, ktoré napodobňuje skutočný sex. Predstavte si masturbáciu s prirážajúcim vibrátorom Renegade Deep Stroker. Jeho úžasný rozsah v kombinácii s vibrátorom vás jednoducho dostane do raja. Navyše je dobíjací a vyrobený z príjemného silikónu najvyššej kvality.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Black

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy!

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Obsidian Black

    Milujete luxus, starý Egypt a intenzívnu vzrušujúcu rozkoš? Predstavujeme vám Sesh, kompaktný šukací stroj od prestížnej značky Zalo USA. Sesh je super mocný, pretože ho poháňa prevratná technológia PowerThrust a poskytuje až 6 prírazov za sekundu s rozsahom až 30 mm pre hlboké uspokojenie. Vyberte si jeden z nástavcov a doprajte si prekrásne pocity!

    349 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Skinny G Black

    Vitajte vo svete, kde je G-bod stredom vesmíru! Predstavujeme Skinny G vibrátor, ktorého cieľom je váš G-bod. Poteší ho svojou baňatou hlavou s jemne klenutou špičkou, ktorá nikdy neminie. Jeho rukoväť pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti hlavy sa vibrátor prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Skinny G je vodotesný.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúva do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s vami, doma, na cestách, na dovolenke. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka na taške alebo kufri.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Táto masážna hlavica vám pomôže zmierniť svalovú stuhnutosť, zvýšiť krvný tlak a zlepšiť celkové zdravie mäkkých tkanív tela. A viete čo? Poteší s ňou aj tie najcitlivejšie miesta na vašom telu. Vyniká inovatívnou technológiou, vďaka ktorej vám ponúkne až 12000 otáčok za minútu, budete sa cítiť ako v rukách skúseného maséra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne koráliky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné koráliky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Black

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Finger Vibrator Black

    Premeňte svoj prst na vibračný nástroj slasti! Tento malý a elegantný vibrátor na prst je vyrobený zo zamatovo mäkkého silikónu a vďaka pružnému krúžku vám pohodlne padne na prst. Je príjemne zakrivený a vybavený mäkkými výstupkami v špičke pre cielenú a vzrušujúcu stimuláciu. Pohrajte sa s ním v páre alebo sólo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny čiže Dlhý Jan je vodotesný, čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do svojho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Jedine s týmto kolíkom si budete za svojimi zadnými dvierkami vychutnávať super silné prírazy! Budú vás vzrušovať k zblázneniu, to nám verte. Vybrať si budete môcť hneď z 10 rozmanitých rytmov a rýchlostí, tak si to nechajte páčiť a skúmajte svoje potešenie bez použitia rúk vďaka jednoduchému diaľkovému ovládaniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naše Rrrolling Explosion kombinuje silné vibrácie s inovatívnym stimulačným loptičkou vo vnútri. Inovatívna technológia v kombinácii s elegantným dizajnom stimuluje bod G prostredníctvom presnej ergonómie a vytvára dych vyrážajúce orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 561

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.