×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory fialová vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 556

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Hľadáte pôvabného potešiteľa s omamnými vibráciami? A čo hovoríte na tohto fialového krásavca? Má úchvatné realistické prevedenie a je svojim tvarom bude perfektne cieliť na G-bod. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, a hlavne jeho vzrušujúce funkcie!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Čo skúsiť staviť na istotu a zvoliť overenú klasiku? Mr. Right alebo "ten pravý" je flexibilný vibrátor s dômyselne zakriveným tvarom, vďaka ktorému dosiahne na váš citlivý g-bod. Vyberte si z ponúkaných úrovní rýchlosťou a nechajte sa doviesť k přenádhernému vrchole blaha a spokojnosti!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravená na nezabudnuteľné erotické dobrodružstvo? Táto hračka vás omámi 12 funkciami vibrácií a bočných pulzácií pre maximálne potešenie. Vďaka koncovej prísavke si môžete vychutnávať vaginálne aj análne hrátky bez použitia rúk a hodí sa tak aj pre kombináciu s vhodnými postrojmi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beau Purple

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Takým môže byť aj tento vibrátor Beau z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a určite oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Poďte sa nechať uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Každý úsmev je malý zázrak, a preto bol tento roztomilý obšťastňovač pomenovaný na počesť dobrej nálady. Tá na seba totiž nenechá dlho čakať, keď so svojimi ergonomickými krivkami zavíta do vašich zákutí. Ako raz prepadnete jeho kúzlu, zvedie vás svojím priliehavým povrchom Silk Touch, zmyselne zaobleným tvarom a 12 intenzívnymi vibračnými programami, z ktorých sa vám zatají dych.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Courage Violet

    Chopte sa príležitosti, prijmite výzvu, zoberte odvahu a objavte doposiaľ neznámy svet s luxusným vibrátorom Zalo Courage s kamienkom Swarovski. Jeho elegantný dizajn a dômyselný tvar vám otvoria dvere k intenzívnym orgazmom! Disponuje zahrievacou funkciou, takže sa počas 3 minút dokáže ohriať na ľudskú telesnú teplotu a vy si tak môžete užiť autentické zážitky. Čo je ale najlepšie na tejto hračke, je bezpochýb flexibilná hlava, ktorá sa dokáže ohnúť až o 360°.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The G-Rave Purple

    Premeňte svoju spálňu na rave klub s hračkou, ktorá rozžiari vaše potešenie! Nechajte žiarivé svetlá na hračke, aby riadili vašu hru s jemne klenutou hlavou navrhnutou tak, aby zakaždým zasiahla bod G. Textúrovaný golier šteklí na ceste dovnútra pre vzrušujúci pocit a vyberte si zo 7 výkonných rýchlostí – dokonca aj pod vodou, pretože je úplne ponoriteľný .

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cielený na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka naslúcha vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasický štíhly vibrátor od značky ToyJoy vás poteší nielen svojím realistickým vzhľadom, ale aj vzrušujúcimi funkciami. Jeho ľahko zakrivené telo pohodlne dočiahne na váš najcitlivejší bod a bude ho stimulovať výkonnými vibráciami, ktoré si budete vyberať pomocou otočného kolieska v dolnej časti vibrátora. Classic Slim je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a je aj bezpečný pre telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Hľadáte svojho prvého alebo overenú klasiku? Tento viacrýchlostný fialový vibrátor so zatočeným povrchom bude tým pravým. Uspokojí vás tak moc, že sa vám podlomia kolená, jeho super hladký TPR materiál na povrchu si zamilujete na prvý dotyk a počkajte, keď vyskúšate tie vibrácie. Nie je na čo ďalej čakať!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Omamne ružová hračka pre orgazmické zážitky! Ponúkne vám hneď dve úžasné funkcie, vibrácie a poklepávanie. 3 silné motory, ktoré v sebe hračka ukrýva, spolu spolupracujú a vedia vám poskytnú skutočne príjemné zážitky. Stimulujte svoj P-bod alebo G-bod, bude to jedna veľká nádhera!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Nedáte dopustiť na klasiku? My tiež nie, a preto sme do nášho sortimentu zaradili tento vibrátor klasického slávneho tvaru, ktorý však ukrýva prekvapujúce tajomstvo. Tým je naozaj silný pokročilý motor vyvolávajúci vibrácie od jemných až po poriadne divoké. Vyberte si medzi 10 rýchlosťami a vychutnajte si to pravé potešenie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker G-Spot Lover Purple

    Snívate o hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Fialový vibrátor s koncovou bambuľkou, ktorá je určená na pohladenie vášho G-bodu. Predstavuje veľa zábavy za málo peňazí a pohrávať sa s ním nemusíte nutne len vo vnútri vagíny, ale zoznámiť jeho vibrácie môžete pokojne aj s klitorisom alebo s prostatou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Buďte dobrá s týmto "be good" vibrátorom od Bswish. Jeho prevedenie je nestarnúca klasika! Je pevný, vodeodolný a ponúlne vám 5 vzrušujúcich funkcií. Tak stlačte tlačidlo a užívajte si zmyselné pôžitky sama so sebou alebo v páre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 556

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.