×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Tento vibrátor na klitoris z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Je tiež príjemne flexibilný a tvarovaný tak, aby dômyselne láskal vaše citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Objavujte, rozmaznávajte a vybuchujte orgazmickou slasťou! Tento vibrátor vám pomôže zamerať sa na konkrétne citlivé body na vašom tele a neuveriteľne ich stimulovať. Vyberte si z 2 vymeniteľných silikónových nadstavcov a 10 vibračných režimov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný trblietavý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Jamesa na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Hľadáte všestranný vibrátor prvotriednej kvality, ktorý vás rozhodne nikdy nesklame? Práve si prezeráte vibrátor Dip, tú najlepšiu klasiku, ktorú si môžete dopriať. Poteší vás vo vnútri alebo vonku podľa toho, na čo budete mať práve náladu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    WTF! Wand to Fuck? Áno! Možno sa už chvejete nedočkavosťou, až okúsite 10 omamných vibračných funkcií. Flexibilná hlava z úchvatne príjemného silikónu a výkonný motor budú láskať nielen citlivé intímne miestečká, ale pokojne aj unavené svalstvo po celom tele. Užite si hot sólo hrátky aj párové šantenie s nádhernou Wand to fuck!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslúžte si relax ako vo wellness pokojne každý deň! Pýtate sa, ako si ho zariadiť? Odpoveďou je táto masážna hlavica. Bude rozmaznávať svaly po celom vašom tele, ale aj dráždiť intímne miesta. Užívajte si úžasne príjemné (intímne) masáže kedykoľvek budete chcieť, sama alebo s partnerom a zažite vzrušenie aj uvoľnenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Pôvabný vibračný skvost pre G-bod alebo prostatu! Tento kompaktný vibrátor od Sweet Smile je dômyselne zakrivený tak, aby pohodlne zacielil na vaše citlivé miesta. Navyše je tiež flexibilná a má praktické koncové očko. Vyberte si z jeho 12 vibračných režimov a nechajte sa pohladiť hebkým silikónom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Hľadáte šikovný vibrátor pre vonkajšiu stimuláciu? Kiri je hviezda vo svojom odbore! Má elegantný drobný tvar a dokonale sa prispôsobí ženskému telu. Silné, avšak tiché vibrácie si budete voliť prostredníctvom intuitívneho ovládania a ak si najradšej robíte dobre v kúpeľni, môžete jasať, Kiri je vodotesný!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Licking and Pulsating Finger Stimulator Pink

    Milujete orálny sex? Tento malý, ale veľmi šikovný vibrátor má schopnosť ho dokonale napodobniť! Má totiž malý jazýček, ktorý sa vie pohybovať hore a dole, a to v 10 rýchlostiach. Má tiež funkciu pulzácie/sania v textúrovanej časti. Nasaďte si na prst pružný silikónový krúžok a vydajte sa na cestu do orgazmického raja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvelo stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a nabídne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Toto je Metal Mike, zoznámte sa! Je to multifunkčný kovový vibrátor, ktorý si zamilujú všetky citlivé časti vášho tela. Má dômyselný tvar a koncová guľa vám uľahčí manipuláciu. Je vyrobený z luxusného kovu a spodná časť je silikónová a práve v nej sa nachádza tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Užite si s ním v sprche, je totiž vodotesný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roba na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento rúž ako mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší realistickým dizajnom rúžu, okrúhlym hrotom pre presnú stimuláciou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Premeňte svoje dva prsty na dokonalý stimulátor G-bodu! Vyprstiť seba alebo svoju partnerku nikdy nebolo jednoduchšie, s týmto návlek sa vám doslova roztečie v ruke. Má unikátny tvar, schopnosť vibrácií a príjemnú vzrušujúcu textúru. Zažívajte maximálne potešenie alebo buďte jeho poskytovateľom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Satisfyer Tropical Tip Connect rozmaznáva klitoris silnými vibráciami, ktoré možno tiež ovládať prostredníctvom aplikácie. Vďaka hravému designu je silikónový vibrátor ideálny pre nováčikov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Silver Star 2.0

    Tento strieborný vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Naštartujte svoju kreativitu a využite každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte len G-bod? Alebo len klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Force Beige

    Satisfyer G-Force je výkonný odborník na stimuláciu bodu G. Vibrátor vás rozmaznáva silnými vibráciami, sploštenou špičkou a atraktívnymi drážkami.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Máte radi veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj tento vibrátor z prémiového silikónu as kompaktnými rozmermi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys bunt. Anal Vibrator

    Farebný, intenzívny a inšpiratívne! Taký je tento výkonný análny vibrátor bunt. v rozkošnom a zábavnom prevedení hrajúce pestrými farbami. Má perfektný tvar s baňatým telom a mierne pružnou vibračnou hlavou nielen pre análne dráždenie. Rozšírená základňa sľubuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu a hodvábny Soft Touch silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Úžasná sada pre všetky dámy, ktoré majú rady možnosť voľby! Základným prvkom Joy Collection je mini vibrátor s naozaj silnými vibračnými schopnosťami. Jeho možnosti potom môžete rozširovať vďaka 4 nadstavcom, ktoré počas sekundy premenia mini vibrátor na jedinečnú hračku. Ktorý nadstavec bude váš najobľúbenejší? Nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S rúžom Martinella k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Je totiž elegantná, zábavná, príjemná a zmyselná! Môžete ju mať neustále pri sebe, zmestí sa totiž do každej kabelky a keď budete potrebovať, ponúkne vám svojim 10 vibračných funkcií!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.