×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 2523

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Blue Crush Blue

    Výkonný motor ukrytý v dômyselne tvarovanom tele z hebkého silikónu! Tento modrý vibrátor je navrhnutý tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli svoje erotogénne zóny. Jeho zakrivený tvar pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti sa prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Blue Crush je vodotesný.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo Čierna

    Hugo je výnimočný silikónový masážny prístroj pre mužov, ktorí chcú dokonale preskúmať stimuláciu svojej prostaty. Vďaka dvom motorom a výborne anatomicky tvarovaným výbežkom poskytuje Hugo intenzívne dráždenie prostaty i hrádze - priestoru medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X True Blue

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou s funkciou prírazov a vibrácií. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, je príjemne textúrovaná, má zaoblenú jemne naklonenú hlavu a praktickú rukoväť. Uspokojivý tvar písmena T vám pekne padne do ruky a splynie s vašim telom.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy, príjemné zahriatie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Nová úroveň prstovej stimulácie! Tento vibrátor na prst predstavuje širokú a silnú násadu s plochým povrchom a okrúhlym obvodom. Vďaka špičke s ním pohodlne zacielite a textúrovaný povrch ešte zintenzívni stimuláciu. Vibrátor na prste skvele drží, a to nielen vďaka tomu, že je na jeho špičke nasadený, ale aj vďaka koncovému krúžku. Vyberte si z 9 výkonných rýchlostí a funkcií vibrácií.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice RC Mini Vibrator with 4 Attachments Green

    Jedine s touto erotickou sadou získate 4 rôzne možnosti potešenia! Predstavujeme RC mini vibrátor s diaľkovým ovládaním a silikónové nadstavce. V sade nájdete vibrátor na G-bod, análny kolík, vibračný erekčný krúžok a stimulátor klitorisu. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a skvostných rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Sync Sensation Vibrator Fuchsia

    Snívate o rafinovanom potešení sólo alebo v páre? Urobte si dobre a relaxujte, kedykoľvek sa vám zachce, Sync Sensation Vibrator vám bude robiť príjemnú spoločnosť za všetkých okolností. Ponúkne vám 10 vibračných frekvencií a najlepšie je, že je úžasne flexibilný a môžete si nastaviť uhol ramien pre maximálne uspokojenie. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a silu duálneho motora.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Viballdo Black

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Predstavujeme novú vylepšenú verziu s názvom Viballdo, ktorá má trochu iný tvar, mäkšiu špičku, dlhšiu použiteľnú dĺžku a schopnosť vibrácií. Rovnako ako predchodca sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží, a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, až ide z toho hlava okolo! Ukrýva v sebe hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2523

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.