×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 1584

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Panty - Tanga s mini vibrátorom Čierna

    Užite si súkromné ​​potešenie na verejnosti! Pružné nohavičky s minivibrátorom vám vyčaria úsmev na perách trebárs aj počas nákupu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou silných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od nej delí iba jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifun 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1584

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.