×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris fialová

Položky 33 až 64 z celkom 171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Aké je jej najhorúcejšie tajomstvo? Vibrátor na prsty, ktorým si to dokáže urobiť v posteli, ale ešte radšej ho používa ako spoločníka vo svojich čipkovaných nohavičkách. Hladký silikón je jej telu dokonale príjemný a motorček počúva jej klitoris. Jej srdce bije rýchlejšie, jej prst stláča tlačidlo a pridáva na vibračnej intenzite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Snívate o úplnej spokojnosti? Táto hračka vám ju dopraje, pretože sa bude cielene venovať G-bodu a zároveň bude malým jazýčkom láskať perlu slasti zvanú klitoris. Jazýček má 10 stimulačných režimov a vnútorná vaginálna časť má zase 10 rôznych vibračných režimov. Užite si ich všetky a ohnite si vibrátor do takej polohy, ktorá vám bude vyhovovať najviac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostanú do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámy, predstavte si dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť, pokojne každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť s Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní do zbláznenia. Stimulovať bude vagínu i anál 7 vibračnými režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najlepší rúž vo vašej kozmetickej taštičke! Viblips nie je len tak nejaký rúž, je to vibrátor so zábavným a diskrétnym tvarom, ktorý môžete mať neustále pri sebe. Vieme, že sa všetko netočí len okolo vzhľadu, ale dôležité sú aj funkcie, preto vám s čistým svedomím môžete Viblips odporučiť, jej vibrácie sú úchvatne omamné!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Objavte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Nechajte sa očariť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátoru od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Urobte si pohodlie, posaďte sa, zavrťte a radujte sa vzrušením! Tento pôvabný vibrátor pripevnený k sedátku vás dostane do kolien svojim premysleným ergonomickým dizajnom a hodvábnou mäkkosťou. Sústrediť sa bude na klitoris aj celú vulvu a okolie a jeho 3 výkonné motory budú svojimi vibráciami a funkciami masírovať všetky vaše body nabité slasťou.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom to ešte len bude poriadna lízanica! Nasadíte si ho na jazyk a razom bude orálny sex obohatený o vzrušujúce a jemné vibrácie. Waw, waw, waw! Motor je maličký, takže na jazyku nebude protivný. A vašej drahej s týmto vibračným krúžkom na jazyk doprajete absolútnu slasť! Milujete svoju ženu? Tak jej to urobte pusou s vibrátorom na jazyku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala znieť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy neviete, čo sa môže stať a byť pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať osamote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Tento malý, ale šikovný vibrátor transformuje váš prst na dokonalého darcu rozkoše. Vrúbkovaná stimulačná časť sľubuje nekonečné potešenie nielen na klitorise, ale kdekoľvek budete chcieť. Hladký silikón, z ktorého je vyrobený, si zamilujete rovnako ako 10 rôznych úrovní vibrácií s neuveriteľnou silou až 11 000 otáčok za minútu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete zmenu, čo sa týka vášho intímneho života? Tou zmenou môže byť nová erotická hračka, ktorá vám dopraje úplne nové a nevídané zážitky, napríklad Drimy. Je to pôvabný stimulátor s predĺženou silikónovou hlavou a hrotom pre úplnú presnú stimuláciu. Jeho hlava vibruje a pohybuje sa do rytmu, ktorý bude lahodiť vášmu klitorisu, tak si to nechajte páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Máte to rada jazýčkom? Tak si predstavte, že v ruke držíte tento pôvabný stimulátor a užívate si príjemné láskanie vašej perly slasti mrštným jazýčkom s 9 funkciami. Vďaka stredovému krúžku sa vám bude stimulátor pohodlne držať a okrem jazýčka si budete môcť vychutnávať aj slastné vibrácie s 9 funkciami. Užite si dotyk hebučkého silikónu a tiež chvíľku vzrušenia, ktorá bude len vaša.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 171

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.