×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris fialová

Položky 129 až 160 z celkom 171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Playboy Petal Wild Aster

    Aká je vaša obľúbená kvetina? Stavíme sa, že od teraz to bude ruža! Petal je taká nádherná a príjemná, je totiž vyrobená z hebkého silikónu. Zažijete s ňou úžasnú stimuláciu intenzívnymi vibráciami a tiež láskanie od šikovného jazýčka. Preskúmajte všetkých 9 rýchlostí a vzorov a užívajte si nielen mrštný jazýček, ale aj vibrujúcu stonku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Mystery s funkciou zahrievania až na 41,6 stupňov Celzia bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný vibrátor s koncovým kamienkom v štýle zafíru, ktorý podporuje pokoj, vyrovnanosť a tajomstvo. Buďte sebavedomá, tajomná a odvážna, s Mystermi si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Nenechajte sa zmiasť malými rozmermi tejto hračky! Je to rozkošný vibrátor do nohavičiek na nekonečné škádlení a potešenie kedykoľvek a kdekoľvek. Disponuje silným magnetom av nohavičkách tak bude vždy držať na svojom mieste. Chopte sa ovládača a vyberte si z jeho 10 vibračných funkcií.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Spot-on Clit Vibrator Purple

    Malý, výkonný a super presný! Tento mini vibrátor od You2Toys má malú kovovú špičku, ktorá vám pomôže dotknúť sa presne tých miest, ktoré na svojom tele považujete za najcitlivejšie. Je príjemne kompaktný a ľahký, má hodvábne hebkú rukoväť potiahnutú silikónom a zaistí vám pohodlné ovládanie. Hrajte sa s ním sólo alebo v páre, vďaka malej veľkosti ho môžete mať neustále po ruke.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO DOT Travel Purple

    Svojho potešiteľa je potrebné mať neustále po ruke! Predstavujeme novinku od luxusnej značky Lelo, vhodnú aj na cesty, je tu Lelo Dot Travel! Je to kompaktný vibrátor pre presnú stimuláciu klitorisu a vojde sa do každej tašky, kabelky alebo kufra. Objevte jeho úžasnú Infinite Loop technológiu a vychutnávajte si omamne príjemné pocity kedykoľvek a kdekoľvek.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvoria dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Viva Mauve

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvoria dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Siri 3 Calm Lavender

    Je vašou veľkou vášňou hudba? Premeňte ju na orgazmickú blaženosť so Siri 3 od luxusnej značky Lelo. Siri 3 je vybavená najmodernejšou technológiou SoundSense, ktorá zachytáva zvukové signály a prenáša ich na vibrácie určené na vzrušujúcu stimuláciu klitorisu. Vytvorte si playlist na mieru vášmu vzrušeniu!

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Full Coverage Purple

    Výkonný a zároveň pomerne drobný vibrátor s jedinečným tvarom, ktorý dramaticky zosilňuje orgazmický potenciál. Rozšírené zakončenie objíme vaše citlivé miesto, a ešte viac podporí účinok vibrácií a slastné pocity. Vychutnajte si, ako splynie s vašim telom a omámi vaše nervové zakončenia.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Deep Vibrating Multi Vibrator Purple

    Fancy vibrátor pre úžasne vzrušujúcu zábavu! Užijete si s ním rozmanitú predohru a objavíte zmyselné vzrušenie pri vonkajších aj vnútorných hrátkach. Vyberte si z 10 vibračných režimov a podľahnite dvom mäkkým a flexibilným špičkám, ktoré sa zmyselne trepotajú a simulujú lízanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Control Dual Rider Purple

    Uchopte diaľkové ovládanie a nechajte sa rozvášniť týmto masážnym prístrojom. Má jeden jediný cieľ – vaše uspokojenie. Bol vytvorený pre sebalásku a objavovanie. Ponúkne vám 12 funkcií intenzívnych vibrácií prostredníctvom 2 výkonných motorov. A ten tvar a materiál? Radosť pozerať a pohladiť.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Goldfinger G Spot Vibrator Purple

    Chcete okúsiť naozaj dych vyrážajúcu stimuláciu? Vyskúšajte tento pôvabný inovatívny vibrátor, ktorý neuveriteľne poškodí váš G-bod. Vaša vaginálna stimulácia dostane úplne nový maximálne vzrušujúci rozmer a Goldfinger G si obľúbite pri sólo hrátkach, ale sexy zábava s ním bude v páre. Vyberte si z 9 omamných vibračných režimov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Finger-Pulse Silicone Pulsing Finger Vibrator Purple

    Hovoríte si, že čo sa stimulácia G-bodu týka, sú prsty najlepšie? Tak to jedine v prípade, že ich vybavíte týmto vibrátorom, ktorý sa zvládne dostať hlbšie a bude sa venovať nielen G-bodu, ale aj klitorisu. Jednoducho si ho nasaďte na prst a vychutnajte si 3 vibračné rýchlosti, 7 vzorov a 10 pulzných režimov. Hovoríte si, že čo sa stimulácia G-bodu týka, sú prsty najlepšie? Tak to jedine v prípade, že ich vybavíte týmto vibrátorom, ktorý sa zvládne dostať hlbšie a bude sa venovať nielen G-bodu, ale aj klitorisu. Jednoducho si ho nasaďte na prst a vychutnajte si 3 vibračné rýchlosti, 7 vzorov a 10 pulzných režimov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Euphoria Opal

    Euphoria je jediný vibrátor, ktorý vám dopraje skutočnú orgazmickú eufóriu! Má perfektný tvar, dych vyrážajúci výkon a vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónu, ktorý bude vášmu telu maximálne príjemný. Koncová špička vám uľahčí zacielenie a vďaka jeho pružnosti, budú všetky hrátky maximálne pohodlné. Vyberte si zo 7 vibračných rýchlostí a vzorov dotknite sa neba!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Prijmete pozvanie na orgazmický tanec? Jedine s týmto pôvabným stimulátorom zažijete dokonalú intímnu rozkoš a nezbednú radosť! Pohltí váš klitoris mäkkými, ale silnými pulzujúcimi vibráciami, až z toho zalapíte po dychu. Znova a znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Pose Plus 10X Pulsing Bendable Silicone Vibrator Purple

    Každá z nás miluje mať možnosť voľby a tento jedinečný vibrátor vám dá zakaždým na vybranú, ako sa s ním pohráte. Je skvele ergonomický a hlavne flexibilný. Vďaka ohybnej stredovej časti si ho môžete nastaviť tak, aby vás láskal zvonku aj zvnútra alebo ho použiť len z jednej strany a dráždiť ním klitoris či G-bod. Objavte 5 rýchlostí pulzáciou „klepajúcej časti“ a tiež 10 nastavení vibrácií.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Dobíjací kapesnícky potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Purple

    Na poriadnu masážnu hlavicu vám nočný stolík nestačí? Nevadí, máme pre vás zmenšeninu, ktorá si zachováva silu tradične veľkej hlavice. Dopraje vám úchvatnú stimuláciu nielen intímnych miest, ale môžete s ňou uvolniť aj natiahnuté svaly kdekoľvek po tele. Vedia sa do kabelky, tašky, kapsy a je perfektný na cesty!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Purple

    Perfektná hračka na cesty! Táto maličká vibračná hlavička sa vám pohodlne pojme do dlane a poskytne vám silné vibrácie. Nech už vaše kroky budú smerovať kamkoľvek, môžete ju mať neustále pri sebe. Nezaberie veľa miesta, ale ho vibrácie vás potešia rovnako ako funkcie bežne veľkej hlavice!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Rechargeable Vibrating Metallic Bullet Purple

    Malý, výkonný, pôvabný a priamočiary! Tento mini vibrátor je príjemne hladký a pevný, takže sa bude perfektne trieť o vaše citlivé miesta. Vyberte si z 10 vibračných režimov a majte ho stále pri sebe, vojde sa do kapsy a nezaberie veľa miesta.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Couple's Kit Love Ring, Finger Vibe, Bullet & Blindfold Purple

    Čo keby vaše prsty vedeli vibrovať a pri milovaní by ste sa oddávali spoločným vrcholom? Táto sada vám to dopraje, a ešte oveľa viac. Obsahuje výkonný mini vibrátor a dva nástavce, jeden v podobe erekčného krúžku a druhý ako vibrátor na prst. Tak sa chopte ovládača a ide sa na to!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Purple

    Malý, výkonný, pôvabný a na diaľkové vibrátor! Tento mini vibrátor je príjemne hebký a pohladí vás svojim jemným silikónovým povrchom. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 rýchlostí a majte ja stále pri sebe, zmestí sa do kapsy a nezaberie veľa miesta.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm 10X Wild Violet Purple Licking Silicone Stimulator Purple

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ruža olízne váš klitoris vďaka šikovnému jazýčku z hebučkého prémiového silikónu. Čakajú vás tie najlepšie slastné zážitky, užite si ich sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Ride N' Grind 10X Vibrating Silicone Grinder Purple

    Nasadnite na tieto hrbolčeky slasti a nechajte sa unášať zmyselnými vibráciami! Dotyk hebkého silikónu bude viac než príjemný a vy sa čoskoro začnete rytmicky pohybovať, trieť svoje citlivé miesta, a zvíjať sa vzrušením. Tvar aj textúra sú navrhnuté tak, aby zodpovedali vašej anatómii a nezabúdali na zadné dvierka. Tak si vyberte z 3 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lickgasm Lickgasm 8X Licking and Sucking Vibrator Purple

    Predstavujeme hračku, ktorá vie lízať, cicať a vibrovať! Bude perfektným doplnkom vašej sexuálnej kreativity a deň čo deň vás bude prekvapovať svojimi funkciami. Má mrštný jazýček, ktorý vytvára príjemný pohyb a perfektne napodobňuje skutočné lízanie. Navyše lízanie bude ešte intenzívnejšie, ak ho skombinujete s podtlakom, ktorý vám pomôže vytvoriť väčší alebo menší vymeniteľný pohárik. A zabudnúť nesmieme ani na vibrácie z druhej strany hračky pre slastné vaginálne potešenie!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Gumball Purple

    Túžia vaše citlivé miesta po pohladení? Urobte si čas sama na seba av spoločnosti tohto šikovného vibrátora s guľatou hlavou sa nechajte rozmaznávať. Je príjemne flexibilná, takže sa s ním pohodlne dostanete, kam budete potrebovať. Jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk a vďaka 10 vibračným rýchlostiam a vzorom sa môžete tešiť na nezabudnuteľné zážitky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Purple

    Malý, ale šikovný! A tiež vkusný a praktický, taký je Mini 12X. Mini potešiteľ s omamnou funkciou sania, ktorú si vezme do parády váš klitoris. Hodí sa pre sólo aj párové hrátky, na cesty aj na doma. Vďaka praktickému očku si ho môžete nasadiť na prst a vychutnať si 3 rýchlosti a 4 vzory dych vyrážajúceho sania pre tie najlepšie orgazmy!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Karma Lilac

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepší na ňom pulzujúci bod, ktorý svojimi výkonnými pulzmi bude rozmaznávať klitoris alebo napríklad bradavky. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Plumrose

    Rada by ste rozkvitli blahom? Tak jedine s touto pôvabnou ružou! Nasaje váš klitoris a bude ho rozmaznávať 10 sacími funkciami, ktoré vás nenechajú chladnú. Má prekrásny elegantný tvar a jasnú vášnivú farbu. Vychutnajte si jej dotyk a predovšetkým to, ako bude tešiť vašu perlu slasti až k orgazmickej rozkoši.

    57,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 171

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.