×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris mimoriadne tiché

Položky 65 až 96 z celkom 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutým mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do pláču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 2 Fialová

    Až objavíte neprekonateľnú silu tejto pôvabnej hračky od obľúbenej značky LELO, zamilujete sa a vaša láska bude naozajstná, zmyselná a hlavne vzrušujúca.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser sa výborne hodí na rozmanité stimuláciu všetkých erotogénnych zón, napríklad klitorisu alebo poprsia. Vibrátor na prst sa veľmi ľahko a intuitívne ovláda vďaka flexibilnému otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Maličký vibrátor, ktorý je prekrásne strieborný a neuveriteľne výkonný. Môžete ho mať všade so sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť z vrecka a trochu ním rozhnevať buď seba alebo pokojne aj svojho miláčika. Jeho vibrácie sú tichučké, veľkosť kompaktná, zapínanie rýchle a jednoduché, avšak pôžitky, ktoré vám dopraje, sú na nezaplatenie, to nám verte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Melt Blue

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozparádia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Navyše sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hrátky na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Objavte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Ťukáte si po čele? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím dala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ sa bude vynímať na vašom dekolte a zamilujú si ju aj vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 rozmazná vás a body vašej rozkoše svojou zaoblenou, širokou špičkou a mimoriadne silnými vibráciami. Vibrátor je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a dopĺňa ho intuitívne ovládanie.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.