×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris mimoriadne tiché

Položky 97 až 128 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Love Edition

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urob radosť sama seba, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Mythical Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Urobte pre svoj klitoris to najlepšie s maximálnou presnosťou! Tento ergonomicky navrhnutý stimulátor klitorisu má tenký zaoblený koniec, ktorým dokonale presne zacielite na správne miesto. Dotknite sa tých najvyšších vrcholov, na ktoré nevystúpite inak, než keď objavíte váš najvzrušujúcejší bod klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vush Rose 2 Pink

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Rose 2 má jemné okvetné lístky a tvar, ktorý si vaše telo zamiluje. Ponúkne vám 5 úrovní a 5 vibračné vzorov. Je malý, flexibilný, a hlavne príjemný a láskyplný.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vie, ako vás intenzívne rozmaznávať hlbokými vibráciami. Vďaka prešívanému designu a objemnému tvaru sa tento mini vibrátor dobre drží a umožní ti vychutnať si rozkoš v celej jej rozmanitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Pokiaľ máš radšej jednoduchosť, je tým pravým mini vibrátorom práve pre teba model Satisfyer Ultra Power Bullet 6: jeho funkčný dizajn a jednoduché ovládanie sa postarajú o rozkoš rýchlo a efektívne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavujeme vám vášho nového luxusného miláčika pre nekonečné chvíľky vášne a úžasných orgazmov. Je mocný, takže vás naozaj uspokojí, je flexibilný, takže sa vám prispôsobí, je silikónový, takže vám bude príjemný, je vodotesný, takže vás bude tešiť aj pri kúpeli a je vodotesný, takže mu nikdy nedôjde šťava!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Cici Purple

    Ďalším prírastkom do Svakom rodiny je pôvabná Cici. Disponuje flexibilnou hlavou s možnosťou ohnutia do akéhokoľvek uhla, čím sa stáva úplne vychytanou pomôckou, s ktorou dosiahnete na všetky svoje citlivé body. Jej dizajn je nielen elegantný, ale tiež luxusný, rovnako ako funkcie, ktorými vás ohromí. Ponúkne vám totiž 5 rôznych vibračných režimov a ku každému z nich tiež 5 úrovní intenzity. Samozrejmosťou je tiež prvotriedny silikónový materiál, z ktorého je Cici vyrobený a dobíjacie batérie.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je ideálny prstový vibrátor pre začiatočníkov, ktorý zaujme predovšetkým svojim intuitívnym ovládaním, silnými vibráciami a univerzálnosťou.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Snívate o silných a intenzívnych orgazmoch? Vaše prianie je rozkazom pre vibrátor Celestial Love. Je zmyselne hravý a vybavený 2 motormi. Prvý z nich sa venuje vaginálnej stene a druhý prinášanie blažené potešenie pre klitoris. Pripravte sa na ohromujúce vzrušenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Chcete, aby sa svet točil len okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na princípe tlakových vĺn Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou láskavý vietor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu zamatovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Chcete, aby sa svet točil ľan okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na principe tlakových vln Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou laskavý vítor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu sametovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte niečo, čo bude lepšie ako váš ex? Niečo, čo vám pomôže zabudnúť a nabrať novú silu ísť ďalej? Vitajte v budúcnosti! Tento stimulátor klitorisu vám poskytnú takú orgazmickú terapiu, že si na svojho ex už nikdy nespomeniete. Poďte si užiť stimuláciu skrz sanie a objavte nové zážitky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 165

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.