×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na prostatu

Položky 97 až 128 z celkom 195

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Chcete mať veselú prostatu? Urobte jej radosť a poláskajte ju týmto účinným stimulátorom, ktorý si do parády vezme aj hrádzu. Má 10 intenzívnych vibračných režimov a super flexibilnú špičku pre pohodlné zavádzanie. Vzrušujúci tvar pomôcky bude rozumieť vašim potrebám, tak dajte mu šancu vám to ukázať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš protějšok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si pojďte užíť smyslné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkám a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a nájdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Eclipse Roller Ball Probe. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež vás prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky osamote alebo v spoločnosti svojej polovičky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si slastné zážitky prameniace z vášho análu a predovšetkým prostaty. Tento ľahko použiteľný, malý a kompaktný stimulátor prostaty vás ohromí svojim dokonalým tvarom a vibráciami v spodnej ohybnej časti. Potešte prostatu a hrádzu zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude rozumieť vášmu telu? Tento od Magic Motion je nastaviteľný a flexibilný, takže vám umožní prispôsobiť si jeho tvar podľa vašich potrieb. Čo je však najlepšie, môžete ho spárovať s aplikáciou Whats Sense a dopriať si vibrácie do rytmu hudby alebo si treba ovládať vibrácie cez kreslenie. Vydajte sa na cestu za fascinujúcim vzrušením!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Objavte príjemné vibrácie (nielen) vo vašom análiku! Tento flexibilný vibrátor s tvarom, ktorý cieli na prostatu, má zvodný tvar penisu a potešenie nielen prostatu a hrádzu, ale pokojne aj G-bod a klitoris. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, presne tam, kde to máte rád/rada.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Majte prostatu pod kontrolou! Tento láskyplný stimulátor menom Solstice sa ovláda cez aplikáciu v mobile a poteší vás nielen svojou inteligentnou technológiou, ale tiež ergonomickým tvarom. Jeho silný motor, ukrytý v silikónovom tele, rozvibrujú prednastavené režimy, hudba, hlas či vaše vlastnoručne kreslené vzorce. Poďte do toho, poďte si hrať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne korálky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné korálky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je váš análik pripravený na poriadne vzrušenie? Táto hračka s ním poriadne otrasie! Jeho krk obsahuje koráliky, ktoré spoločne s vibráciami splnia všetky vaše vnútorné túžby. Zúžená špička vám uľahčí zavádzanie a tiež pohodlne zacieli na citlivú prostatu. Objavte radosť a užívajte si ju naplno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento prirážajúci a vibrujúci masážny prístroj na potešenie prostaty na diaľkové ovládanie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Snívate o skúmaní vlastného tela a o objavovaní nového a odvážnejšieho potešenia? Objavte 8 vzrušujúcich nastavení Lelo Billy 2 vibrátora na prostatu. Jeho neuveriteľná sila vás uspokojí intenzívne, ale aj jemne, a verte, že neexistuje luxusnejšia hračka, ktorá by vám poskytla tak dokonalú masáž citlivej prostaty.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Sprchovanie nemusí byť viac len o sprchovaní, ale jeho nedeliteľnou súčasťou sa môže vstať aj vzrušenie! Nesprchujte sa sami, sprchujte sa s týmto stimulátorom prostaty od Zero Tolerance! Poteší vás totiž 10 silnými vibračnými funkciami, hebkým silikónovým materiálom a koncovým očkom. Tým ho zavesíte na háčik s prísavkou, ktorý je súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Mystim káble, s ktorými prepojíte samolepiace elektródy alebo hračky s 2 mm koncovkou od iného výrobcu s Mystim zdrojmi. Tento kábel má na jednej strane koncovku Mystim a na druhej strane dvojicu 2 mm koncoviek. Balenie obsahuje 2 káble.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Mad Tapper Black

    Nechce sa potešiť hneď 3 motormi! Ukrýva ich v sebe táto očarujúca hračka, ktorá vám sľúbi, že sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Je maximálne flexibilná, príjemne textúrovaná a dômyselne šikmá. Vyberte si z 10 rýchlostí vibrácií v hlave, 5 rýchlostí poklepávania a objavte aj pulzujúcu guľu pre hrádzu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The General

    Popisok pripravujemePozor, prichádza generál! A nielen taký hocijaký generál, je to ten generál! Pýši 2 silnými motormi, robustnými tvarmi a zmyselnými krivkami. Má bacuľatú okrúhlu hlavu, ktorá sa kýve sem a tam, zatiaľ čo stred jeho tela intenzívne vibruje a dráždi svojou hustou textúrou. Všetko je ukotvené robustnou základňou na harmonikovom krku. Objavte silu dvoch motorov a hlavne 10 režimov pre absolútnu slasť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland P-Spot Vibe - Vibračný stimulátor prostaty

    Stimulujte Vašu prostatu a potešte svoj anál efektívnymi vibráciami, ktoré vás privedú k šialenstvu.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostate Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Najväčší hrdina a kráľ, čo sa stimulácia prostaty týka! Nie, nepreháňame, ale vyskúšať to musíte na svoj anál, to je jasné. Hero bol navrhnutý na stimuláciu prostaty, pri ktorej sa bude venovať aj citlivej hrádzi. Je príjemne pružný a vyrobený z kvalitného silikónu bezpečného pre telo. Zverte svoje potešenie 2 výkonným motorom a vyberte si z 9 vibračných režimov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s technológiou prirážania, z ktorej sa vaša prostata zblázni od vzrušenia. A to nie je všetko, tento stimulátor vás bude dráždiť duálne, pretože bez povšimnutia nenechá ani hrádzu. Užite si uspokojivé pôžitky novej úrovne!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Túžite celým svojím análom po dokonalom potešení? Táto rotačná hračka splní vaše sny! Má ergonomický dizajn a vyrobená je z plyšovo hebkého silikónu. Otočná špička a 12 vibračných funkcií, to sú funkcie, ktoré sa postarajú o vaše vzrušenie a slasť. Vyberte si takú intenzitu, na akú budete mať práve chuť a zvezte sa na vlnách orgazmickej vnútornej stimulácie so synchronizovanou rotáciou a vibráciami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Chcete cítiť slasť, ktorú ukrývajú vaše zadné vrátka? Pozvite do nich tento stimulátor s 2 silnými motormi po oboch stranách! Jeho baňatá špička bude poklepávať na vašu prostatu a vyvolávať tak búrlivé pocity, ktoré povedú až k intenzívnemu vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku, objavujte a užívajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock'n'roll za vašimi zadnými dvierkami! Tento ergonomický stimulátor prostaty bude vzrušivo tlačiť na vašu prostatu a jeho rozšírená základňa vás doslova posadí na zadok. Jeho kúzlo spočíva v dokonalom tvare a vnútornom závaží, ktoré sa hýbe a vytvára v análi úchvatnú stimuláciu, ktoré neskončia inak ako dokonalým orgazmom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 195

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.