×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na prostatu

Položky 129 až 160 z celkom 195

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Snívate o dvojnásobné potešenie za vašimi zadnými vrátkami? Plex with Flex vám ponúkne nekonečné kombinácie intenzívnych vibrácií! Vďaka svojej jedinečnej flexibilnej základni je maximálne ergonomický a spline s pohybmi vášho tela. Vychutnajte si vynikajúce pohodlie a cielenú stimuláciu prostaty.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čom asi sníva vaša prostata? Jej túžby preskúmate s týmto stimulátorom menom Mustang! Objavujte jeho funkcie osamote alebo so svojím náprotivkom. Mužský bod G by si žiada pozornosť, za ktorú sa vám odmení dych vyrážajúcimi orgazmami!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalec pánskeho análneho potešenia! Ergonomický tvar je dokonale prispôsobený mužskej anatómii tak, aby vibráciami so špeciálnou intenzitou stimuloval prostatu a oblasť hrádze. U tohto análneho vibrátora sú vrcholným dielom dizajnérov Fun Factory jeho dokonalé krivky, ktoré umožnia hlboké a bezbolestné pohladenie a privedú vás k extáze. Duke je jasný kandidát na titul: Najobľúbenejší pánsky stimulátor prostaty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Archenemy Black

    Snívate o zmyselných zážitkoch za vašimi zadnými dvierkami? Je jasné, že na to budete potrebovať šikovnú hračku, ktorá vám s tým pomôže! Tou môže byť napríklad tento stimulátor prostaty od Pretty Love. Má hladký a dômyselne zakrivený dizajn a dopraje vám funkciu pulzovania v špičke. Vyberte si 12 úžasných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Snívate o extrémnej stimulácii? Tak jedine s Ride Extreme od prestížnej značky Nexus! Jeho dva silné motory prinášajú dokonalé uspokojenie a postarajú sa vašu prostatu aj hrať. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si svoje potešenie.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Chcete potešiť svoju prostatu? Tak jedine s touto hračkou! Vie sa zmyselne zahriať a tiež intenzívne vibrovať o 7 rýchlostiach a rytmoch. Hebký silikón si vaše telo zamiluje rovnako ako dômyselný tvar, ktorý bude počúvať vaše proporcie. Funkcia poklepávania bude neuveriteľne dráždiť jednoducho a vibrácie v základni potešia vonkajšie citlivé miesta. Chopte sa diaľkového ovládania alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkam a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a najdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Ultimate P-Spot Massager Black

    Presná a precízna stimulácia prostaty! Tento vibrátor za všetkých okolností zacieli priamo na vašu prostatu a bude ju masírovať 10 vibračnými režimami. Má dômyselný tvar a taktiež stimulačné drážky. Široká základňa zaistí jednoduchú manipuláciu a bezpečné použitie, pretože bráni prílišnému zasunutiu. A ak to máte najradšej v kúpeľni, radujte sa, Ultimate P-spot je totiž vodotesný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Chcete sa potešiť cez prostatu a zažiť dokonalé euforické zážitky? Tento úchvatný stimulátor od B-vibe má všetko, čo potrebujete. Zdvojnásobte s ním tlkot svojho srdca, chopte sa ovládača a nadiktujte si vibrácie, a hlavne rotácie o 360 °!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Dômyselné rotácie a vibrácie pre absolútnu slasť za vašimi zadnými vrátkami! Tento pôvabný stimulátor prostaty od Anos má rotačnú dvojhlavú špičku, ktorá sa zameriava priamo na prostatu. Dva výkonné motory vás omámi svojou silou a schopnosťou nielen rotáciou, ale aj vibrácií, ktoré nebudú zabúdať ani na citlivú hrádzu. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si z 5 režimov rotácií a 7 režimov vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Ceres diaľkovo ovládaný stimulátor prostaty s jedinečnou poklepávajúcou funkciou o 5 režimoch a tiež vibráciami o 10 úrovniach. Vychutnajte si jeho ergonomický tvar pre dokonalú stimuláciu a širokú základňu na pohodlné a bezpečné používanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Unikátna hračka, s ktorou si užijete hneď niekoľkými spôsobmi! Nexus Revo Twist má na jednom konci vibračný análny kolík so 6 rýchlosťami vibrácií a na konci druhom rotačný stimulátor s 2 rýchlosťami. Vyberte si, ktorú časť zavediete dovnútra a tú druhú nechajte, aby zvonku stimulovala hrádzu alebo ju použite ako rukoväť.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Pôvabný vibračný skvost pre G-bod alebo prostatu! Tento kompaktný vibrátor od Sweet Smile je dômyselne zakrivený tak, aby pohodlne zacielil na vaše citlivé miesta. Navyše je tiež flexibilná a má praktické koncové očko. Vyberte si z jeho 12 vibračných režimov a nechajte sa pohladiť hebkým silikónom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Čo by ste povedali na dômyselnú masáž prostaty, konečníka a hrádze zároveň? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Tento análny vibrátor RC Prostate Massager v sebe ukrýva 2 motory, ktoré poskytujú 10 rôznych vibračných režimov a tiež jeden režim prikyvovania (v hlave). Tak sa chopte ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a užite si perfektnú vzrušujúcu hru!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Nechajte sa poriadne rozpáliť tam vzadu! Tento vibrátor na prostatu Remote Controlled Prostate Plug od značky Rebel vyniká svojimi funkciami a aj tvarom . Vie totiž nielen vibrovať v 11 zmyselných režimoch, ale tiež sa zvláda zahriať až na báječných 42 °C. Uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte sa vyvádzať!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na nej bude vzrušivo klopať na hrádzu a vibrovať na prostatu, kým vám nepríde otvoriť dych vyrážajúci orgazmus. Vie uspokojiť aj tých najnáročnejších análnych nadšencov, a to svojim neuveriteľným výkonom i prvotriednym spracovaním. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Unikátne vzrušenie s unikátnou hračkou! Tento prirážajúci stimulátor má úžasne silný motor a ponúkne vám hneď 3 rýchlosti prírazov. Dokonale s ním zacielite na prostatu alebo G-bod a rukoväť vám pohodlne padne do ruky. Je dobíjací, vodotesný a pýši sa vysokou kvalitou, ktorú spoznáte na prvý pohľad!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostate Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC 2 to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a rovnako ako jeho predchodca sa ovláda na diaľkový ovládač a má aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360 °.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Piper Purple

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 12 vibračných režimov a 12 režimov pulzácie. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšie miesto na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky, tak aj tento produkt je dobíjací.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Hľadáte dokonalú hračku na vzájomnú stimuláciu prostaty a hrádze? Tu je! Tento stimulátor v sebe ukrýva dva silné vibračné motory, jeden v tele a druhý v základni. Disponuje aj diaľkovým ovládačom s dosahom až 8 metrov. Investujte do kvalitnej pomôcky, ktorá vám jednoznačne urobí dobre!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Objavte vibrátor na prostatu, ktorý je tvarovaný presne podľa ľudského tela! Zacielenie na prostatu bude ľahké, príjemné a vzrušujúce. Vibrátor je vyrobený zo zamatovo hladkého silikón bez ftalátov, ktorý je príjemný a hebký na dotyk. Skúmajte priestor za vašimi zadnými dvierkami a objavte neuveriteľné orgazmy prameniace z tejto oblasti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    To najlepšie pre prostatu a hrádzu! RC Two Spot Massager je veľmi flexibilný stimulátor prostoty s vydutou koncovou časťou a širokou anatomicky tvarovanou základňou na dráždenie hrádze. Pokrytý je veľmi jemným silikónovým materiálom a jeho zavádzanie je veľmi jednoduché a príjemné. Ak si rád užívate dlhodobo, tak je tento stimulátor ideálna hračka priamo pre vás, hodí sa totiž aj na dlhšie nosenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Intenzívne potešenie, o akom sa vám nesnívalo! Tento vibrátor na prostatu má skutočne dômyselný tvar na presné zacielenie a príjemné pocity. Jeho kovovo zelený silikón prvotriednej kvality vás očarí na prvý pohľad aj dotyk. Vezmite do ruky diaľkové ovládanie a vyberte si z 10 silných vibračných režimov!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Expand Plug Black

    Chcete sa potešiť cez prostatu a zažiť dokonalé euforické zážitky? Tento úchvatný stimulátor od B-vibe má všetko, čo potrebujete. Zdvojnásobte s ním tlkot svojho srdca, chopte sa ovládača a nadiktujte si vibrácie, a hlavne expanziu, tj nafukovanie a zväčšovanie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 195

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.