×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné silikón

Položky 129 až 160 z celkom 715

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od neho delí len jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifu 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženy milujú kvetiny a túto ružu bude každá žena milovať zo všetkých kvetov najviac! Nie je to totiž obyčajná ruža, je to ruža plná slasti, vzrušenia a spokojnosti. Jej okvetné lístky obklopujú tajný otvor, do ktorého vložíte svoj klitorisu a necháte ho rozplynúť sa vášňou vplyvom nasávania. Nechajte svoj klitoris rozkvitnúť blahom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinácia sily a všestrannosti je ukrytá v tejto vibračnej hlavici! Obsahuje totiž dva motory, každý na jednom konci a funguje aj ako vibrátor. Potešte nielen svoje vonkajšie aj vnútorné citlivé miestečká, ale aj unavené svaly po celom tele, ktoré túžia po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 715

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.