×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vymeniteľné batérie stimulačné

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Čo sa stane, keď motýlik z tohto vibrátora pristane na váš klitoris? Vyletíte až do siedmeho neba slasti! Alexios bude myslieť na všetky vaše citlivé miesta a rozmaznávať bude ako klitoris, tak vnútro vagíny. Ponúkne vám totiž 2 extra silné motory F1 s 10 rôznymi vibračnými režimami. Doprajte si roztomilý vibrátor s omamnými funkciami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a nabídne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako hladké Ultrasilk prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Steva na intímnu prehliadku k seba domov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Nechajte pristáť motýlika na našom klitorise a užite si dokonalú stimuláciu s týmto ružovým fešákom. Tento vibrátor má príjemný tvar, ktorý sa postará o váš bod G a klitoris zároveň. Jeho hravý vzhľad, dva výkonné motory a 30 vibračných režimov tvoria zmyselne vzrušujúcu fúziu, ktorú budete zbožňovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Pink

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Sliper, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Milujete stimuláciu G-bodu? Tento vibrátor bude tým pravým spoločníkom! Dopraje vám brilantné orgazmy, lebo s ním na G-bod veľmi ľahko dosiahnete, má totiž zakrivenú špičku v tvare vajíčka. Objavte hneď 10 vibračných režimov a prepínanie medzi nimi pomocou tlačidla.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Jibbys je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta úchvatnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný trblietavý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Brown

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Jamesa na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Vyrobte si dokonalú vibračnú kopiu svojho penisu! Bude to vzrušujúca intímno-kreatívna zábava, ktorú si užijete so svojim náprotivkom a ktorej výsledkom bude dokonale realistická kopia vášho mužstva. Zároveň bude aj vibračná, takže sa s ňou vaša partnerka bude môcť po dlhých osamotených večeroch pohrávať. V sade je všetko potrebné, tak si poďte vytvoriť kopiu svojho penisu a treba ju niekomu venovať ako darček.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento cestovný vibrátor s elegantným designom. Rozhodne vás nesklame, svojim textúrovaným a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Strawberry Fields Pink

    Milujete vkusné doplnky? Tento vibrátor je takmer umelecké dielo a urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný dizajn design budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Milujete ovocie a práve máte chuť na banán? Ochutnajte tento modrý orgazmický banán, s ktorým dostanú vaše ovocné erotické fantázie nový rozmer. Tento banán je viac než obyčajné ovocie, lebo je vybavený mini vibrátorom, ktorý mu dodá poriadnu šťavu. Žite zdravo a zmyselne zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 10 vibračných režimov? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Richarda na intímnu prehliadku k sebe domov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 7 8.5 Inch Vibrating Cock Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje, a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si určite obľúbite rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslúžte si relax ako vo wellness pokojne každý deň! Pýtate sa, ako si ho zariadiť? Odpoveďou je táto masážna hlavica. Bude rozmaznávať svaly po celom vašom tele, ale aj dráždiť intímne miesta. Užívajte si úžasne príjemné (intímne) masáže kedykoľvek budete chcieť, sama alebo s partnerom a zažite vzrušenie aj uvoľnenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Organic Wave Vibrator Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Benty, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom. Jeho zaoblená špička je o niečo väčšia ako telo, navyše je nahnutá, takže perfektne zacieli na G-bod a dopraje vám omamnú stimuláciu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a doprajte si orgazmickú spokojnosť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Purple

    Prahnete niekedy po jemných vibraciach a inokedy zas po silných prúdoch potešenie? Louver je vibrátor s 10 vibračnými funkciami, ktorý vás splní oboje. Navyše má praktickú ergonomickú rukoväť a hebké silikónové telo s polorealistickým tvorom a textúrou pre príjemné zážitky. Potešte sa ním sama alebo jeho vibračné funkcie objavujte v páre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Roba na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Všestranné potešenie a jedinečná elektro-stimulácia! Tento vibrátor disponuje ramienkom na stimuláciu klitorisu a okrem toho vás budete tešiť i elektro-stimulačnými pulzami. Jeho veľká hlava bude láskať G-bod a klitoris si užije vibrácie o 7 režimoch. Užite si dotyk hebkého silikónu, a hlavne všetky netradičné pocity spôsobené elektro-stimuláciou!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.