×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vymeniteľné batérie

Položky 33 až 64 z celkom 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bude perfektným parťákom ako pre hrátky sama so sebou, tak pre šantenie s partnerom. Je výkonný, vodotesný, duálne stimulujúci a zvláda báječný rotačný pohyb vďaka vnútorným otočným guľôčkám. Vyrobený je z mäkkého TPR a plastu, jeho rozmery sú kompaktné, tvar ergonomický a cena prijateľná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Fonzie Fialová

    Neodolateľne fialový vibrátor uspokojí nielen váš bod G, ale tiež aj klitoris. Veľmi tichý a výkonný Feelz Toys Fonzie je vodovzdorný a disponuje 7 divokými vibračnými režimami.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Set Wild Berries

    Fialová trblietavá sada obsahujúca veľa zábavy za málo peňazí! Objavujte vzrušenie v spoločnosti erotických pomôcok, vychutnávajte si nezbedné hrátky a experimentujte, čo hrdlo ráči. Sada You2Toys Set Wild Berries bude vhodná predovšetkým pre začínajúcich a menej náročných milovníkov hračiek pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Dovoľte vašim snom stať sa skutočnosťou a podľahnite tomuto vibrátoru s dômyselným zakončením od celosvetovo obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho kvality objavilo už veľa žien, takže sa Lucid Dream môže pýšiť aj niekoľkými oceneniami a teraz aj vy môžete vyskúšať, aké to je, keď si váš G-bod užíva intenzívnu stimuláciu vďaka ergonomickému tvaru hračky. Lucid Dream vám ponúkne skutočne silné vibrácie, pôsobia predovšetkým v špičke a môžete ich plynule regulovať otočným gombíkom na rukoväti. Dámy, nechajte svoj G-bod jasať vzrušením a, páni, nezúfajte, tento vibrátor sa vďaka svojmu tvaru môže pohrať aj s vašou prostatou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Tima na intímnu prehliadku k sebe domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Nechajte sa ožiariť zlatou farbou a vzrušujúcimi funkciami tohto krásneho vibrátora! Jeho dizajn je krásne autentický a jeho telo je mierne zakrivené. Pýši sa realistickým spracovaním, detailne vymodelovanými žilkami a výrazným žaluďom. Najlepšie sú však vibrácie ovládané koncovým kolieskom. Objavte, čo všetko tento zlatý krásavec dokáže.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland P-Spot Vibe - Vibračný stimulátor prostaty

    Stimulujte Vašu prostatu a potešte svoj anál efektívnymi vibráciami, ktoré vás privedú k šialenstvu.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych vyrážajúcu silu a masírujte ako svoje intímne partie, tak pokojne celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.