×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vymeniteľné batérie

Položky 129 až 160 z celkom 356

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 23cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále plne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    To, že váš ex váš klitoris nikdy nenašiel, ešte neznamená, že tam nie je. Tento vibrátor na prst ho hravo objaví, poláska a vezme vás do neba, je totiž rozhodne lepší než váš ex. Vyrobený je z hebkého silikónu a má dokonalý tvar na presnú stimuláciu najcitlivejšieho miestečka na vašom tele, ktorému dopraje hneď 10 vibračných režimov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Maličký vibrátor, ktorý je prekrásne strieborný a neuveriteľne výkonný. Môžete ho mať všade so sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť z vrecka a trochu ním rozhnevať buď seba alebo pokojne aj svojho miláčika. Jeho vibrácie sú tichučké, veľkosť kompaktná, zapínanie rýchle a jednoduché, avšak pôžitky, ktoré vám dopraje, sú na nezaplatenie, to nám verte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Zatiaľ ste si vystačila so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú celkom iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročné. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 25cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále úplne autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktoré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený štramák so skvele mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to aj s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikónový duálny vibrátor s 2 vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií. Dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu. Nechajte sa rozvášniť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Potrebujete zahnať nudu a uzmout si trochu tých radostí sveta pre seba? S tým vám pomôže Chris! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Zaistí vám perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny, čiže dlhý Jan, je vodotesný čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do vášho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 20cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finálne úplne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Extrémne flexibilný pomocník pre rôznorodú stimuláciu! Je to luxusný vibrátor s dlhou a pružnou rukoväťou a dá sa ohýbať do všetkých smerov, dokonca až o 180 stupňov! Jeho vibračná hlava vie stimulovať aj tie najhoršie prístupné miestečka a hravo tak dosiahne na G-bod alebo P-bod. Prizvať si ho môžete aj k milovaniu a láskať ním počas aktu klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 356

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.