×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinečná prémiová hračka, ktorá sa postará o to, aby váš život bol naplnený spokojnosťou, harmóniou a úžasnými orgazmami. Womanizer Duo 2 bude pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Čo z toho vyplýva? Tie najlepšie chvíľky slasti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Špeciálna edícia vyrobená zo zliatiny hliníka a titánu. Momentálne najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync O Purple

    Radíte sa medzi milovníkov pôžitkov? S týmto novým modelom od We-Vibe si zaistíte tú najlepšiu stimuláciu! Dokonale vám padne a dokonale vás bude rozmaznávať. Jeho vonkajšie rameno sa oprie o klitoris a rameno v tvare písmena O sa pohodlne uvelebí vo vagíne. Vychutnajte si lahodné vibrácie v páre s touto inovatívnou hračku C-tvaru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hráčka než práve pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a nežných farieb, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Objavte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a zmyselné vibrácie budete zdieľať so svojim náprotivkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkám a prvotriedny silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Oslavujte sám seba! S touto škatuľou plnou potešenia objavíte tie najintenzívnejšie pocity, ktoré do vášho života vnesú ako radosť, tak uspokojenie a harmóniu. Pomôcky vo Fun Factory boxe vám doprajú stimuláciu všetkých citlivých miest a na svoje si tak príde žaluď, penis, prostata a ďalšie.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo ho predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vln a vibrácií a pohybov vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čierna

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniac a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je aj úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečné vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Časť je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.